Skriv ut

Skapa PDF

Vassgatan 3, Marieholm

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 683 - 683 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till ett mycket fint kontor med härlig utsikt över Göta Älv! Lokalen är ca 683 kvm, den är ljus och fin med blandad planlösning. Kontoret är till största delen öppet landskap, det finns några kontor, förråd, konferensrum samt ett stort pentry med tillhörande pausrum. Hiss finns i fastigheten och den tar dig direkt in till lokalen. Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45 och med den förvandling som Göteborg står inför kommer detta område att bli än mer attraktivt för företag i alla branscher.

Utförande

Byggår

1988

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 683 683

Omgivning

Omgivning/natur

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud.

Närservice

I anslutning till lokalen finns lunchrestaurangen "Pizza Etc" - där bjuds det på pizza, hamburgare och sallad med mera. I området kring Gullbergsvass och Gamlestaden finns det ett större utbud att välja bland.

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Vassgatan 3
Sökhjälp