Triangeln
| Malmö

Favorit Dela

Södra Förstadsgatan 54

Nyproducerat kontor mitt i city!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 450 m²

 • Hyra:
Akelius har nu en yta om ca 1450kvm ledig för uthyrning på plan 2 på hörnet Södra Förstadsgatan / Spångatan, ovanför Hemköp, Burger King och MIO. Ytan kommer att anpassas till ett toppmodernt kontor där ny hyresgäst kan vara med och påverka såväl planlösning som materialval. Kontoret har egen entré från Södra Förstadsgatan med hiss med vilken man når kontoret, entréplan/gatuplan och fastighetens parkeringsgarage. Fastigheten har en bra mix av olika verksamheter med kontor, handel och restauranger. I området finns gott om restauranger, Triangelns köpcentra och gågatan för shopping, och flertalet matbutiker. Runt hörnet ligger Citytunnelns Triangelstation där man tar sig till t.ex. Kastrup på ca 15min. Kan det vara något för er? Kontakt mig gärna för mer info.
 • Total yta

  1450 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Korpen 55

Byggår:

1960

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

2

Antal rum:

anpassningsbart


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen vid toppläget Triangeln. Här finns ett rikt restaurangliv, Triangelns köpcenter för shopping, flertalet matbutiker, goda parkeringsmöjligheter, Citytunnelns Triangelstation, gågatan, Magistratsparken m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns det parkeringsgarage från vilket man når kontoret med egen hiss, i området finns det parkering på gatan samt ett flertal parkeringsgarage.

Kommunikationer:

Så väl bussförbindelser som tågförbindelser är goda med bussnavet kring Triangelns köpcenter samt Ciytunnelns Tringelnstation runt hörnan varifrån man tar sig till t.ex. Kastrups flygplats på ca 15min.


Övrig information

Övrigt:

Bostadshus med kommersiella hyresgäster på gatuplan där plan två är vigt för kontor.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Carl Wrangel

Lettings Manager Commercial

Carl Wrangel

carl.wrangel@akelius.se

040- VISA NR 040-330407

Marknadsförs av Akelius Lägenheter AB
Föreningsgatan 15
20010 Malmö
akelius.se
Södra Förstadsgatan 54

Om Akelius Lägenheter AB

Akelius Lägenheter AB äger och förvaltar fastigheter i Sverige med såväl bostadslägenheter som kommersiella lokaler. Våra lokaler omfattar cirka 180 000 kvadratmeter i Stockholm, Eskilstuna och Malmö. Vi äger och förvaltar även fastigheter i Tyskland, Frankrike, Danmark, Storbritannien, USA och Canada.

Fler annonser från denna annonsör