Skriv ut

Skapa PDF

Södra Förstadsgatan 54, Triangeln

malmö

Nyproducerat kontor mitt i city!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 250 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Akelius har nu en yta om ca 1250kvm ledig för uthyrning på plan 2 på hörnet Södra Förstadsgatan / Spångatan, ovanför Hemköp, Burger King och MIO. Ytan kommer att anpassas till ett toppmodernt kontor där ny hyresgäst kan vara med och påverka såväl planlösning som materialval. Kontoret har egen entré från Södra Förstadsgatan med hiss med vilken man når kontoret, entréplan/gatuplan och fastighetens parkeringsgarage. Fastigheten har en bra mix av olika verksamheter med kontor, handel och restauranger. I området finns gott om restauranger, Triangelns köpcentra och gågatan för shopping, och flertalet matbutiker. Runt hörnet ligger Citytunnelns Triangelstation där man tar sig till t.ex. Kastrup på ca 15min. Kan det vara något för er? Kontakt mig gärna för mer info.

Planlösning

Utförande

Byggår

1960

Renoveringsår

2018

Våningsplan

2

Antal rum

anpassningsbart

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 250

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen vid toppläget Triangeln. Här finns ett rikt restaurangliv, Triangelns köpcenter för shopping, flertalet matbutiker, goda parkeringsmöjligheter, Citytunnelns Triangelstation, gågatan, Magistratsparken m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns det parkeringsgarage från vilket man når kontoret med egen hiss, i området finns det parkering på gatan samt ett flertal parkeringsgarage.

Kommunikationer

Så väl bussförbindelser som tågförbindelser är goda med bussnavet kring Triangelns köpcenter samt Ciytunnelns Tringelnstation runt hörnan varifrån man tar sig till t.ex. Kastrups flygplats på ca 15min.

Övrig information

Övrigt

Bostadshus med kommersiella hyresgäster på gatuplan där plan två är vigt för kontor.

Södra Förstadsgatan 54
Sökhjälp