Kaserngatan 2B

NORRTÄLJE
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

77 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Lokal med historia!

Nu ges möjlighet att hyra en del av fastighet i attraktivt läge på Campusområdet. Denna trevliga lokal, med direktentré från gatan invid Securitas, var tidigare vaktkur åt Luftvärnsregementet Lv3 i Norrtälje. Läget på Kaserngatan 2B är ett av de bättre på Campusområdet och är belägen vid södra infarten till Norrtälje. Lokalen har rumsindelad planlösning med en area på 77 m². Lokalen är idag fördelad på 3 kontor/behandlingsrum, pentry med matplats, toalett,dusch och kapprum. En parkeringsplats ingår. Fiber finns. Internet: Hyresgästen får ha eget abonnemang. Lämpar sig som kontor, utbildningslokal eller som behandlingsrum. Idag finns ca 63 företag på Campusområdet så vill ni etablera ditt FÖRETAG på en strategiskt bra adress finns nu denna unika möjlighet. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Hyra enligt överenskommelse. Visning efter överenskommelse - kontakta Lundin Mäkleri. Mäklare Yngve Lundin. Telefon 0176-16661 E-post: info@lundinmakleri.com

Ytor

  • Total yta:

    77 m2

Utförande

Antal rum:

4

Planlösning:

4 rum.

Omgivning

Omgivning/natur:

På Campusområdet finns café, restaurang och dagligvaruhandel på gångavstånd och busstrafik både in till centrala Norrtälje och in till Stockholm.

Närservice:

Nära till Norrtäljeporten med bland annat restauranger, Biltema, Coop, Jula, Elgiganten, Flügger färg, Djurbutik, låsservice och apotek.

Vägbeskrivning:

Kaserngatan 2B, 761 46 Norrtälje

Kommunikationer

Buss Hlp Campus Roslagen - Bil
Kaserngatan 2B