Skriv ut

Skapa PDF

Hammarbybacken 27, Hammarby Sjöstad

stockholm

Sthlm 01 - Sthlm New Creative Business Spaces - Möt framtiden i skarp skrapa.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 100 - 1 100 m²
Tillträde: Q3 2020
Karta

Information

Beskrivning

Precis här växer den nya staden upp Under femtio år dominerades området av en bilfabrik. Amerikanska bilmärken var målade på taket till byggnaden, som var stor som en flyghangar. Det nya, kreativa kontorsområde som nu byggs närmast broarna mot Skanstull, är den sista pusselbiten i den nya stadsdelen. Många av hyresgästerna är företag i branscher som inte jobbar nio till fem. I Stockholms nya, kreativa distrikt kommer man att slipa på koncept och lösningar långt efter ordinarie kontorstid. Coworkingoperatören Spaces öppnar hösten 2020 och möjliggör även för små bolag att vara del av vårt kreativa kontorskluster. Det här är det nya Stockholm. Välkommen!

Planlösning

Utförande

Byggår

2020

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Välj vilken utsikt du vill ha från plan 17-27. Ett våningsplan om ca 1 100 kvm och ca 90 arbetsplatser. Lokalerna är yteffektiva, flexibla och energieffektiva, som sig bör. Som hyresgäst väljer ni själva om ni önskar öppet landskap eller enskilda rum. De kan också anpassas om ert företag växer eller krymper. Fasaden får liv genom att glasytor växelverkar med paneler i klara kulörer. Fönster från golv till tak gör varje våningsplan ljust och luftigt. Och då har vi ännu inte nämnt utsikten. När vi ändå talar om saken: På översta våningsplanet är en skybar belägen. Och restaurang.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 100 1 100

Omgivning

Företag i närheten

Arrowhead, Goto 10, IIS -Internetstiftelsen i Sverige, Mutate, Softronic, Yggdrasil, Polystar, Propeller, Seenthis och Rhyme

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering i garage

Närservice

Skybar och restaurang med takterrass som drivs av krögaren Niklas Ahlbom öppnar i början av 2021.

Kommunikationer

Området har femstjärniga kommunikationer. Bara minuter bort finns Gullmarsplan med tunnelbanelinjer och en stor bussterminal. Tvärbanan stannar praktiskt taget utanför dörren. Och då den nya tunnelbanan är klar, kommer du att nå Kungsträdgården på bara några minuter (med stationen Sofia som enda stopp på vägen till city). Du som kör bil uppskattar säkert Nynäsvägen och närheten till Södra Länken. Att promenera till Södermalm tar sju minuter. Och sist men inte minst; hela Sthlm New har cykelgarage och omklädningsrum för cyklister. Närheten till Nynäsvägen ger ett mycket bra skyltläge.

Övrig information

Övrigt

Sthlm New – 100 000 kreativa kvm Sthlm 01 är en del av Stockholm New Creative Business Spaces. Området blir en naturlig förlängning av kreativa Södermalm – tillsammans med våra arkitekter skapar vi en miljö för nyskapare inom mode, reklam, IT, spel, media och musik. Sthlm New Creative Business Spaces består av totalt 100 000 kvm kontor: Sthlm Seaside – färdigställd och fullt uthyrd Sthlm 03 – färdigställd och fullt uthyrd Sthlm 01 – inflytt Q3 2020 Sthlm 04 – inflytt Q4 2020 Sthlm 02 – planerad projektstart 2020 Sthlm 05 – planerad projektstart 2022 Sthlm 06 – planerad projektstart 2023 Läs mer på www.sthlmnew.se.

Dokument

Länkar

Prova VR i Sthlm 01

Hammarbybacken 27
Sökhjälp