Skriv ut

Skapa PDF

Ringvägen 100 E, Södermalm

stockholm

Servade kontor i Stockholm - Ringvägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 200 - 200 m²
Tillträde: Enligt Överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Affärscentret på Ringvägen 100 ligger i hjärtat av Södermalm, en av Stockholms centrala stadsdelar, i en byggnad med underbar utsikt över staden. Det ligger på nionde våningen i en kontorsbyggnad som har en fantastisk modern känsla, med en iögonfallande glasentré och ett atrium. Affärscentret har moderna uppvärmnings- och ventilationssystem, restaurang på bottenvåningen och ett parkeringsgarage bredvid fastigheten.

Utförande

Våningsplan

9

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 200

Omgivning

Närservice

Hotell finns i grannfastigheten, flera lunchrestauranger i området. Gott om handel i Ringens köpcentrum.

Kommunikationer

T-bana: Tunnelbanans gröna linje station Skanstull finns i direkt anslutning till fastigheten. Buss: Flertalet bussar i området, se mer på sl.se Tvärbana: Tvärbanan återfinns en station bort vid Gullmarsplan.

Övrig information

Övrigt

Stadsutsikten inbegriper den välkända musik- och sportarenan Globen, och den vackra Årstaviken, medan affärscentrets strategiska läge bredvid stora vägar och nära en tunnelbanestation ger goda förbindelser till alla delar av staden. I Storstockholm bor en femtedel av Sveriges befolkning och dess ekonomi domineras av sektorerna service och avancerad teknik. Staden är även Sveriges finansiella centrum, så stora banker och försäkringsbolag har sina huvudkontor här.

Ringvägen 100 E
Sökhjälp