Södermalm
| Stockholm

Favorit Dela

Ringvägen 100 E

Servade kontor i Stockholm - Ringvägen.

 • Kategori:

  Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Enligt Överenskommelse

 • Storlek:

  6 - 200 m²

 • Hyra:
Affärscentret på Ringvägen 100 ligger i hjärtat av Södermalm, en av Stockholms centrala stadsdelar, i en byggnad med underbar utsikt över staden. Det ligger på nionde våningen i en kontorsbyggnad som har en fantastisk modern känsla, med en iögonfallande glasentré och ett atrium. Affärscentret har moderna uppvärmnings- och ventilationssystem, restaurang på bottenvåningen och ett parkeringsgarage bredvid fastigheten.
 • Total yta

  200 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 6 200

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Åkern 16

Våningsplan:

9


Omgivning

Närservice:

Hotell finns i grannfastigheten, flera lunchrestauranger i området. Gott om handel i Ringens köpcentrum.

Kommunikationer:

T-bana: Tunnelbanans gröna linje station Skanstull finns i direkt anslutning till fastigheten. Buss: Flertalet bussar i området, se mer på sl.se Tvärbana: Tvärbanan återfinns en station bort vid Gullmarsplan.


Övrig information

Övrigt:

Stadsutsikten inbegriper den välkända musik- och sportarenan Globen, och den vackra Årstaviken, medan affärscentrets strategiska läge bredvid stora vägar och nära en tunnelbanestation ger goda förbindelser till alla delar av staden. I Storstockholm bor en femtedel av Sveriges befolkning och dess ekonomi domineras av sektorerna service och avancerad teknik. Staden är även Sveriges finansiella centrum, så stora banker och försäkringsbolag har sina huvudkontor här.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

CS

Cristina Stan

cristina@newproperty.se

0764 VISA NR 0764005330

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Ringvägen 100 E

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör