Frykdalsbacken 20, Farsta, Farsta - Kontor
Frykdalsbacken 20, Farsta, Farsta - Kontor
Frykdalsbacken 20, Farsta, Farsta - Kontor
Frykdalsbacken 20, Farsta, Farsta - Kontor

Farsta | Farsta

Favorit Dela

Frykdalsbacken 20

Kontorsytor med tillhörande lager i Farsta.

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förhyra en ljus och fin kontorslokal med tillhörande lager. Kontorsytorna som ligger en trappa upp är ca 650 kvm. Planlösningen består av en reception, ett flertal kontorsrum med glasapartier, ett trevligt lunchrum och ett större showroom. Lagret i markplan är ca 170 kvm och har markinlastning. Välkomna att kontakta oss för visning eller för ytterligare info!
  • Total yta

    820 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger endast ett stenkast från riksväg 271 i ett mindre industriområde med mycket bra skyltläge mot större väg.

Närservice:

Flertalet restauranger finns i närområdet. 5 minuters bilfärd bort ligger Farsta Centrum med ett mycket stort utbud av restauranger från världens alla hörn. Farsta centrum är även en central plats för shopping i Stockholms yttre söderförorter, med butiker så som Clas Ohlson, Lidl, Synoptik, Gallerix etc. För smidiga övernattningar ligger Hotel Ta In cirka 10 minuters bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer:

Buss 184 & 830 stannar endast några minuters promenad från fastigheten vid hållplats "Persbergsbacken". Båda bussarna går via Farsta Tunnelbana som tar dig vidare in mot centrala Stockholm samt byten till pendeltåg vid Farsta Station. Med bil tar det, via riksväg 271 & 73, cirka 20 minuter till centrala Stockholm. Riksväg 73 är en av de centrala vägarna i StorStockholm och leder ut till Nynäshamns färjeterminal samt in till centrala Stockholm och vidare norrut. Bromma Flygplats ligger cirka 35 minuter bort och har dagligen destinationer till flera svenska städer, från Umeå i norr till Malmö i söder.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JS

Förvaltare

Jan Salmelin

jan.salmelin@corem.se

08-5 VISA NR 08-503 853 97

072- VISA NR 072- 312 20 33

Marknadsförs av Corem Property Group AB
corem.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Frykdalsbacken 20

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör