Skriv ut

Skapa PDF

Angereds Torg 1, Angered

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 658 - 658 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en lagerlokal om 658 kvm i källarplan. Utanför lagerlokalen finns en lastkaj för leveranser. Lokalen nås via fastighetens lastgata. Öppen planlösning med några få pelare i lokalen, vilket gör det lätt att anpassa oavsett lagerverksamhet. I området finns all tänkbar service och Resecentrum med flertalet bussar och spårvagnar gör det möjligt att smidigt ta sig till centrala Göteborg.

Utförande

Planlösning

Öppen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 658 658

Omgivning

Omgivning/natur

Den 29 november 2008 invigdes det nya Angered Centrum, i nordöstra Göteborg. Idén med att utveckla Angered Centrum myntades av de som idag är Scanprop Development redan hösten 2005. Steg ett i utvecklingen var att både bygga om och bygga ut befintliga livsmedelsbutiken ICA Kvantum till en ICA Maxi, vilken idag är en butik om 6.000 m². Steg två i projektet blev att optimera ytor i gallerian, både i befintligt butiksplan, men även i källarplan. Ytterligare 2.800 m² skapades till handel. Den goda relation med kommunen ledde även till att Göteborgs stad beslutade att utveckla stadsdelarna Gunnared och Lärjedalen, där Angered Centrum är navet. Ett visionsprogram togs fram, Vision Angered, i vilket kommunen tittade på området i ett tillväxtperspektiv. Målet är att göra Angered till en attraktiv del av Göteborgsregionen. Programmet sträcker sig till 2020; man tittar på geografiska placeringar av bostäder och arbetsplatser, kommunikationer samt byggnationen av Angereds Närsjukhus och bad- och ishall. Under 2012 beslutades om att Närsjukhuset ska byggas på en del av Angered Centrums mark och centret tillförs drygt 27 000 kvm byggrätter i form av bostäder, handel och hotell. Under 2016 stod Närsjukhuset och den nya infrastrukturen klar. Fastigheten ligger ca sex minuters gångväg från vattnet. Närmsta grönområde, Angereds Stadspark, ligger mindre än en minuts gångväg bort.

Närservice

Angereds Centrum erbjuder allt ifrån caféer och restauranger till friskvård, apotek, shopping och matbutiker. Här finns bland annat Netto och Ica Maxi. I området ligger också Lidl, Angered Arena samt ett närsjukhus.

Kommunikationer

I anslutning till Angered Centrum ligger Resecentrum för kollektivtrafiken. Här går både bussar och spårvagnar som tar dig vidare både norr och söderut. På 25 minuter tar du dig till Centralstationen med spårvagn.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Angereds Torg 1
Sökhjälp
Smygtitta