Skriv ut

Skapa PDF

Kyrkogatan 31, Inom Vallgraven

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 215 - 215 m²
Karta

Information

Beskrivning

Spektakulär lokal i två plan som andas 1800-tal. Med exklusiva materialval, takterrass och stans bästa kaffe runt hörnet sitter du i en lokal som inte liknar något annat. En lugn oas mitt i city! Lokalen erbjuder 215 kvm på plan 3 och 4. Det finns två entréer, två pentryn samt två toaletter med dusch vilket ökar möjligheterna att disponera lokalen på bästa sätt. I området finns all tänkbar service - restauranger, caféer, hotell, gym, butiker och apotek. Förbindelserna via kollektivtrafik är mycket goda och närheten till Centralstationen och Nordstan gör det smidigt för den som pendlar!

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 215 215

Omgivning

Omgivning/natur

I området finns mycket handel och restauranger, men också grönområde i Trädgårdsföreningen och Bältespännarparken som ligger ett stenkast bort. Trots att lokalen är belägen mitt i city finns ett lugn över området.

Närservice

Utanför dörren finns all tänkbar service, handel, hotell, friskvård, caféer och restauranger. NK och Arkaden Galleria ligger precis runt hörnet och en kort promenad bort ligger även Nordstan med en butiks- och restaurangyta på 70 000 kvm.

Kommunikationer

Närmsta buss- och spårvagnshållplats är Kungsportsplatsen samt Brunnsparken. En kort promenad bort ligger också Nordstan och Centralstationen, därifrån avgår alla tänkbara tåg, pendel- och expressbussar.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Kyrkogatan 31
Sökhjälp