Gamlestadens Torg 1, Gamlestaden, Göteborg - Butik
Gamlestadens Torg 1, Gamlestaden, Göteborg - Butik
Gamlestadens Torg 1, Gamlestaden, Göteborg - Butik
I hus 1 är lokalen på 170 kvm ledig (rosa)
I hus 2 är lokalen på 163,5 kvm ledig (rosa)

Gamlestaden | Göteborg

Favorit Dela

Gamlestadens Torg 1

Beskrivning

Gamlestadens Brygga är ett bostadsprojekt som byggs av Peab Bostad. Projektet består av 3 hus med totalt 117 lägenheter och tillhörande 6 butikslokaler i botten, 2 i varje hus. Antal vakanta lokaler: 2 st - 163,5 kvm (i hus 2) - 170 kvm (i hus 1): Anpassad för enklare café och med möjlighet att söka tillstånd för uteservering. De större lokalerna har en nivåskillnad och en liten trappavsats i mitten av lokalen. Entréer från två håll, gågatan eller bryggan är möjlig. Beräknat tillträde: Q1 2020. Detta räknas som Kvarter C. I kvarter A byggs ca 12 000 kvm kontor och ett antal garageplatser. I kvarter B är det planerat för ca 120 lägenheter, lokaler, garageplatser och 2500 kvm hotell. Välkommen att kontakta Colliers för mer information om projektet!
  • Total yta

    170 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 164 170

Utförande

Byggår:

2020

Planlösning:

Öppen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Detta är ett mycket expansivt område - här byggs mängder av bostäder men också mycket kommersiellt som kontor, butiker, restauranger, hotell, bibliotek och kulturcenter. Gamlestadens Torg, knutpunkt för kollektivtrafik och pendeltåg, är endast 1 hållplats från Centralstationen. På andra sidan viadukten ligger Slakthusområdet som håller på att utvecklas till Göteborgs motsvarighet till ”Köttbyn” i Köpenhamn. Nyligen har en ny vinbar och restaurang öppnat i området!

Närservice:

I området finns all möjlig service - Närhälsan, Crossfit, bowling, restauranger, caféer, systembolaget och mycket kontorsverksamheter.

Kommunikationer:

I augusti invigdes det nya Resecentrummet som ligger precis intill. Här räknar man med ca 30 000 av- och påstigande resenärer från spårvagn, buss och tåg per dygn vid Gamlestadens Torg år 2020. Med spårvagn tar det endast 6 minuter till Centralstationen och med tåg endast 4 minuter.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gamlestadens Torg 1

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör