Skriv ut

Skapa PDF

Gamlestadens Torg 1, Gamlestaden

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 164 - 170 m²
Karta

Information

Beskrivning

Gamlestadens Brygga är ett bostadsprojekt som byggs av Peab Bostad. Projektet består av 3 hus med totalt 117 lägenheter och tillhörande 6 butikslokaler i botten, 2 i varje hus. Antal vakanta lokaler: 2 st - 163,5 kvm (i hus 2) - 170 kvm (i hus 1): Anpassad för enklare café och med möjlighet att söka tillstånd för uteservering. De större lokalerna har en nivåskillnad och en liten trappavsats i mitten av lokalen. Entréer från två håll, gågatan eller bryggan är möjlig. Beräknat tillträde: Q1 2020. Detta räknas som Kvarter C. I kvarter A byggs ca 12 000 kvm kontor och ett antal garageplatser. I kvarter B är det planerat för ca 120 lägenheter, lokaler, garageplatser och 2500 kvm hotell. Välkommen att kontakta Colliers för mer information om projektet!

Utförande

Byggår

2020

Planlösning

Öppen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 164 170

Omgivning

Omgivning/natur

Detta är ett mycket expansivt område - här byggs mängder av bostäder men också mycket kommersiellt som kontor, butiker, restauranger, hotell, bibliotek och kulturcenter. Gamlestadens Torg, knutpunkt för kollektivtrafik och pendeltåg, är endast 1 hållplats från Centralstationen. På andra sidan viadukten ligger Slakthusområdet som håller på att utvecklas till Göteborgs motsvarighet till ”Köttbyn” i Köpenhamn. Nyligen har en ny vinbar och restaurang öppnat i området!

Närservice

I området finns all möjlig service - Närhälsan, Crossfit, bowling, restauranger, caféer, systembolaget och mycket kontorsverksamheter.

Kommunikationer

I augusti invigdes det nya Resecentrummet som ligger precis intill. Här räknar man med ca 30 000 av- och påstigande resenärer från spårvagn, buss och tåg per dygn vid Gamlestadens Torg år 2020. Med spårvagn tar det endast 6 minuter till Centralstationen och med tåg endast 4 minuter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Gamlestadens Torg 1
Sökhjälp