Skriv ut

Skapa PDF

Arendalsvägen, Arendal

göteborg

Nybyggnation 6600 m2 lager-/industrifastighet på Arendalsvägen Göteborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 6 600 - 6 600 m²
Karta

Information

Beskrivning

Möjlighet att uppföra en lager-/industrifastighet om 6600 m2 på Arendalsvägen i Göteborg.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 6 600 6 600

Omgivning

Omgivning/natur

Arendal är ett område som präglas starkt av dess historia som en viktig del i Göteborgs varvsindustri. Flera byggnader som byggdes under den tiden finns på området. Det präglas idag av verksamheter som är knutna till Göteborgs fordonsindustri och är därtill granne med Skandinaviens största hamn. Fastigheten är belägen i Arendal, ett område som ligger i direkt anslutning till Göteborgs hamn. I närheten av fastigheten finns t.ex. Älvsborgshamnen med den verksamhet som hör till, raffinaderier och produktion av olika slag, samt andra verksamheter.

Närservice

På området finns service i form av flera restauranger och bensinstation.

Kommunikationer

Arendalsvägen är strategiskt beläget, ett par minuter från Göteborgs hamn, nära Torslandavägen och Volvo. Ett perfekt läge för leverantörer till fordonsindustrin eller verksamheter som hanterar mycket gods via hamnen. Avståndet till Göteborgs centrum är bara 10 minuter, och det går snabbt att ta sig ut på de stora huvudvägarna till Stockholm, Oslo och Öresundsregionen. 70 procent av Skandinaviens totala industri och befolkning finns inom en radie av 500 km från Göteborg.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Arendalsvägen
Sökhjälp