Skriv ut

Skapa PDF

Marknadsgatan 3, Gränbystaden

uppsala

Nybyggd kontorslokal med högklassig känsla och bra tillgänglighet i Gränbystaden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 258 m²
Karta

Information

Beskrivning

I ett av Gränbystadens bästa lägen byggs just nu helt nya kontorslokaler. Här finns möjlighet att ta del av fräscha, ljusa lokaler med hög standard och en modern, högklassig känsla. Nu finns möjlighet att hyra 258 kvm. Gränbystaden har Uppsalas bästa kundflöde, ett fantastiskt serviceutbud och mycket goda parkeringsmöjligheter för såväl anställda som besökare. Detta, i kombination med närhet till E4 och Arlanda, gör Gränbystaden till ett perfekt läge.

Planlösning

Utförande

Byggår

1971

Renoveringsår

2011

Planlösning

Flexibel planlösning med smarta lösningar.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 258

Omgivning

Omgivning/natur

I Gränbystaden blandas handel, kontor, bostäder, kultur, lärande och service, allt i en dynamisk mix. Gränbystaden brukar kallas för Uppsalas andra stadskärna och är ett handelsområde som bjuder på spännande möten och upplevelser. Kombinationen av galleria och volymhandel gör Gränbystaden till ett enkelt val för många Uppsalabor. Gränbystaden är en av de mest expansiva delarna av Uppsala och i framtiden sannolikt helt integrerad med Uppsalas innerstad.

Närservice

I Gränby galleria finns ett stort utbud av handel, service, utbildning och kultur, där alla delarna tillsammans utgör en komplett handelsdestination. Välkända märken som Rituals och Starbucks, bank, vårdcentral samt ett stort utbud av lunchrestaurang och caféer gör det enkelt att uträtta sina ärenden i nära anslutning till arbetsplatsen. För den aktiva finns bra träningsmöjligheter med gym.

Kommunikationer

Gränbystaden har ett kommunikativt läge intill E4 och med täta busslinjer från Uppsala centrum som gör det lätt att ta sig dit. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter och kommunalt finns frekventa avgångar varje dag för både SJ-trafik och pendeltåg till Uppsala centrum.

Övrig information

Övrigt

Helt ny kontorslokal mitt i Gränbystadens centrum.

Dokument

Länkar

Marknadsgatan 3
Sökhjälp