Skriv ut

Skapa PDF

Hemvärnsgatan 9

solna

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 410 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

När du kliver in i fastigheten möts du av den ljusa och moderna lobbyn där den gemensamma receptionen tar emot dig. I entréplanet finns även restaurang, espressobar/bistro och konferensanläggning med en stor hörsal. Fastigheten finns totalt 9 plan varav tre källarplan som består av garage, för både bilar och cyklar, och sportanläggning med gym, pool och bastu och de övriga planen består av kontorslokaler. Nu erbjuds möjlighet att hyra en kontorslokal om 497 kvm på plan 9 i denna fantastiska fastighet som dessutom är miljöklassad. Hyr du en kontorslokal i Solna Gate kan du förvänta dig en arbetsplats utöver det vanliga!

Utförande

Byggår

1975

Renoveringsår

2019

Våningsplan

9

Planlösning

Lokalen som erbjuds att hyras är belägen högt upp i fastigheten på plan 9 med en fantastisk utsikt över området. Den ljusa och yteffektiva kontorslokalen om ca 497 kvm består av ett öppet kontorslandskap med inslag av mötes- och konferensrum som passar perfekt för de som vill ha ett flexibelt eller aktivitetsbaserat kontor. I lokalen finns även viktiga serviceytor som reception, pentry, kapprum och WC.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 410

Omgivning

Omgivning/natur

Solna Gate är strategiskt beläget på Hemvärnsgatan 9 med goda kommunikationer, högt utbud av service och även tillgång till parker i närområdet. Solna Gate bedrivet ett All Inclusive servicekoncept, det finns bland annat en bistro med färskpressad juice, fräscha sallader och lättare smörgåsar som drivs av Sabis. Sabis representerade Sverige i matlagnings-OS år 2008 som resulterade i en individuell guldmedalj. Utöver bistron är det även Sabis som driver restaurangen - det perfekta lunchstället! Solna Gate är perfekt för alla medarbetar som försöker få ihop livspusslet med arbete och träning – varför inte köra ett träningspass innan arbetsdagen eller ta några avkopplande simtag under lunchraster i fastighetens egna sportanläggning. En trivsam arbetsmiljö startar med en god hälsa och glädje hos medarbetarna som Solna Gate ger ypperliga förutsättningar för!

Kommunikationer

Oavsett vilket färdmedel du använder tar du dig lätt och smidigt till fastigheten. Solna Strand (T-bana) nås inom 2 minuters promenadavstånd och på ynka 11 minuter tar du dig in till Stockholms City. Busshållplats finns 1 minut utanför porten och där går bland annat linjerna 113, 152 och 509 m.fl., med buss 152 tar du dig till Bromma flygplats på en kvart. Även pendeltåg, Sundbybergs station, och fjärrtåg nås inom 5 minuters promenad. För den hurtiga finns det fina cykelbanor som smidigt tar dig in till City inom ca 30 minuter. För den som föredrar bilen är det även smidigt och ta sig hela vägen till fastigheten där garage finns.

Dokument

Hemvärnsgatan 9
Sökhjälp