Gustav III:s Boulevard - Kontor
Gustav III:s Boulevard - Kontor
Gustav III:s Boulevard - Kontor

Solna

Favorit Dela

Gustav III:s Boulevard

Beskrivning

Fastigheten Hilton 3 består av tre hus med gemensamt garage och nu erbjuds möjlighet att hyra en yteffektiv kontorslokal i hus B om ca 311 kvm. I entréplanet möts du av en modern ljusgård med ett inglasat trapphus och gemensam reception för hela byggnaden. I fastigheten finns totalt i hus 27 000 kvm kontorslokaler med fyra plan som består av garage med parkeringsplatser för både hyresgäster och besökare. I byggnaden finns utöver den gemensamma receptionen även konferenslokaler och restaurang samt ett servicecenter som tillhandahålls av Coor Service Management. Planritning Den ljusa och yteffektiva kontorslokalen om ca 311 kvm består av ett öppet kontorslandskap i kombination med slutna cellkontor. Lokalen passar perfekt för företag som bedriver verksamhet som både kräver arbete i ostörd miljö men samtidigt föredrar öppet kontorslandskap i öppen och trivsam miljö. Utöver detta finns det även gott om mötes-, konferens- och tysta samtalsrum. Serviceytor som pentry/samlingsrum finns även i lokalen. Kontorsytorna är ljusa och takhöjden är ca 2,8 meter.
  • Total yta

    311 m2


Utförande

Byggår:

2003


Omgivning

Omgivning/natur:

I närområdet till fastigheten finns ett brett utbud av service. Det finns en restaurang i fastigheten men även flera i Frösunda Port, 2 minuter bort. Även Hemköp, bank och konditori finns vid Frösunda Port. Med 10 minuters promenad nås Mall of Scandinavia vid Solna station– en av Nordens största galleria – perfekt för den som vill utföra ärenden både innan och efter arbetsdagen.

Kommunikationer:

Inom 10 minuters promenadavstånd nås pendeltågsstationen Solna station. Flertalet bussar passerar busshållplatsen Frösunda Port som ligger 2 minuter från fastigheten som bland annat linje 67, 508 och 509. Flygbussen som går mellan Arlanda och Stockholm City har en hållplats vid viadukten över E4. Fastigheten nås även smidigt med både bil och cykel.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Patrik Sundberg

Patrik Sundberg

patrik.sundberg@cbre.com

0733 VISA NR 0733-498 720

0733 VISA NR 0733-498 720

Marknadsförs av CBRE
cbre.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gustav III:s Boulevard