Skriv ut

Skapa PDF

Kungsvägen 34, Rosersberg

rosersberg

Mindre förråd om ca 70 samt stor mark med uppställningsyta om ca 3500 kvm och möjlighet till nybyggnation. Mycket bra läge i Rosersberg intill E4:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 500 - 3 500 m²
Tillträde: Omgående eller enl. överenskom
Karta

Information

Beskrivning

Stor fin gårdsplan uthyres för uppställningsyta och lagerhållning. På husets framsida finns väl tilltagna ytor för parkering och uppställning. Till detta finns en mycket bra uppställningsyta på husets baksida om ca 3500 kvm. Utöver uppställningsytan finns mindre förråd om 70 kvm i källarplan. På fastigheten finns möjlighet att uppföra enklare byggbod för platskontor Mycket bra läge i Rosersberg intill E4:an. För den som vill och har behov finns möjlighet till nybyggnation på fastigheten för att få en större och modern logistikbyggnad.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalerna i huset utgörs av en mindre förråd samt kontor om totalt ca 70 kvm. På husets framsida finns väl tilltagna ytor för parkering och uppställning. Till detta finns en mycket bra uppställningsyta på husets baksida om ca 3500 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 500 3 500

Omgivning

Omgivning/natur

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun och ligger längs med E4, mellan Upplands Väsby och Märsta/Arlandastad. Fastigheten ligger i Rosersbergs villaområde, i nära anslutning till såväl E4 som pendeltågsstationen, skola, idrottsplats och sporthall, mataffär m.m.

Närservice

I närområdet finns kvarterskrogen Blå Laguna som erbjuder lunchmenyer under vardagar, mataffär, spelbutik och postombud. I närheten av Rosersbergs station finns också en vedugnspizzeria, mysiga Land-Inn Motell och Mekonomen. Vid närliggande trafikplats Rosersberg finns även det nyöppnade Rosersport Foodconcept, med bl.a. Restaurang Basilica, Chopchop Asian Express, Grekiska Kolgrillsbaren, Subway, och Burger King. Där finns även Preem bensinstation och Meca bilverkstäder. I fastighetens närområde finns dessutom Arlandastad Golf, samt de tre hotell- och konferensanläggningarna Brook Hotels Arlanda, Pensionat Tre Rosor Pensionat och Rosersbergs slottshotell, som alla tre även har restauranger.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer: Bil: Fastigheten ligger i nära anslutning till E4 och nås enkelt via avfarten vid trafikplats Rosersberg, som ligger strax söder om Arlandaavfarten. Pendeltåg: Rosersbergs station ligger ca 800 meter från fastigheten och nås via en promenad på tio minuter. Buss: Drygt 100 meter från fastigheten finns hållplats för linje 576 som trafikerar sträckan Märsta station - Rosersbergs station - Löwenströmska sjukhuset. Vid Rosersbergs station finns ytterligare busslinjer, bl-a- linje 538 mellan Arlanda och Rotebro.

Vägbeskrivning

Från E4 tar man av vid trafikplats Rosersberg och följer sedan Norrsundavägen norrut till rondellen som leder till Rosrsbergsvägen, vilken man följer i 100 meter fram till Kungsvägen, där fastigheten är belägen.

Kungsvägen 34
Sökhjälp