Skriv ut

Skapa PDF

Göteborgsvägen 74, Sävedalen

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 232 - 232 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontor i centralt läge på köpgatan i Sävedalen. På plan 2 finns denna kontorslokal på 232 kvm. Detta är en lokal med stora möjligheter att själv sätta din prägel efter behov och önskemål. Vid behov finns det möjlighet att hyra ytterligare lageryta om 80 kvm. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 232 232

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Närhet till bra kommunikationer med buss till centrala Göteborg/Partille. Kringliggande bebyggelse består främst av handel, kontor och bostäder.

Närservice

I området finns ett flertal lunchrestauranger och caféer samt service som mataffär, handel, träningsanläggning och banktjänster. Närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi, Willys, systembolag, apotek och butiker.

Kommunikationer

Närmsta busshållsplats är Allévägen och tar dig med buss 513 till centrala Göteborg på ca 20 minuter. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Göteborgsvägen 74
Sökhjälp