Skriv ut

Skapa PDF

Åbyvägen 2-12, Mölndal

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor
Storlek: 716 - 716 m²
Karta

Information

Beskrivning

Åby Arena är ett projektet som omfattar nybyggnation av kontor, hotell och mässhall med en totaltyta om 13 000 kvm. Åby Arena kommer att invigas i två steg, den första etappen med mässan och ny entréhall öppnar vid årsskiftet 2018/2019 och den andra etappen med hotell, gym och kontor öppnar under våren 2019. Kontor kommer att finnas på två våningar, nämligen högt upp på våning 15 och 16. Nu erbjuds möjligheten att i tidigt skede anpassa ert drömkontor på 716 kvm, på våning 15 av 16 i Åby Arena. I fastigheten öppnar samtidigt Åbymässan, Åby hotell och Friskis & Svettis.

Utförande

Byggår

2018

Våningsplan

15

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 716 716

Omgivning

Omgivning/natur

Nära E6:an, knutpunkten i Mölndals Centrum och Landvetter flygplats bara några mil bort. Läget ligger strategiskt helt rätt med mässor som skapar ett brett kundunderlag i och med närheten till det övriga starka näringslivet i Mölndal och med Liseberg och havet inom räckhåll.

Närservice

I Åby Arena kommer en evenemangshall, ett förstklassigt hotell med 223 rum, flertalet restauranger, mötesytor och en modern gymanläggning att finnas.

Kommunikationer

Strategiska läge nära E6:an, närmsta hållplatser är Åby Fritidscentrum, Fässbergsgymnasiet, Stallbacken. Från dessa hållplatser tar det cirka 25 minuter in till Centralstationen i Göteborg och från Mölndals Tågstation tar det endast 10 minuter in till Centralstationen.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Åbyvägen 2-12
Sökhjälp