Skriv ut

Skapa PDF

Argongatan 2D, Mölndal

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 990 - 990 m²
Karta

Information

Beskrivning

På våning 3 finns detta kontor på ca 950 kvm med stora möjligheter att påverka planlösning och ytskikt efter eget behov och önskemål. Kontoret har ett helt våningsplan och tillhörande terrass i söderläge. Många kontorsrum, 6 toaletter och 2 konferensrum.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 990 990

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Åbro industriområde i Mölndal. Åbro industriområde ligger längs med Söderleden och E6, vilket innebär både god tillgänglighet och bra exponering.

Närservice

I området finns många verksamheter - café, restaurang, ICA Nära samt Åby med diverse friskvård. Åbro ligger en kort biltur från Mölndals centrum och Högsbo/Sisjön industriområde där all tänkbar service finns att tillgå.

Kommunikationer

Området trafikeras väl av allmänna kommunikationer och har fina gång-och cykelbanor. Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6 och Västerleden. Flera busslinjer trafikerar området och det är cirka 5 minuters promenad till busshållplats AstraZeneca. Härifrån går bland annat buss 758 som tillsammans med spårvagn tar dig till Korsvägen på 20 minuter och Lila expressbussen som tar dig till Frölunda Torg på 17 minuter.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Argongatan 2D
Sökhjälp