Torsvik
| Jönköping

Favorit Dela

Kylvägen 3

Nu finns det möjlighet att hyra en lokal med guldläge på Kylvägen 3 precis vid Torsvik centrum.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik

  • Storlek:

    1 460 m²

  • Hyra:
Fastigheten är på cirka 15 000 kvm vilket ger dig som företagare alla möjligheter att skräddarsy och växa in i en lokal som passar din verksamhet. Befintlig byggnad är idag på 2 700 kvm med markportar och travers samt en takhöjd på minst 6 meter till nock. En extra bonus med lokalen är att den är utrustad med travers vilket gör att lokalen passar för de flesta industri-, logistik- och byggföretag.
  • Total yta

    1560 m2


Utförande

Byggår:

1988

Renoveringsår:

2016

Planlösning:

En öppen lokal som enkelt kan anpassas utefter en ny hyresgästs verksamhet. Man välkomnas som besökare och anställd till lokalen av en trevlig entré med kontor direkt till vänster och en liten reception till höger. Ett större konferensrum finns intill receptionen via en korridor och rymmer upp mot 20 personer. På ovanvåningen finns personalutrymmen och pentry. Personalutrymmet är utrustat med både tvättmaskiner, dusch och WC. I dagsläget är det ett 20 tal anställda som byter om där med personliga skåp som förvaring. Ett extra stort plus för de anställda är den fina terrass som nyttjas flitigt under vår- och sommarhalvår. Lokalen har idag minst 6 meter till nock och det finns alla möjligheter att utöka byggnaden för den som behöver en större lokal. Det finns gott om uppställningsyta samt fyra större portar som är ca 4,5 meter höga och 5 meter breda. Lokalen är utformad på ett sätt som gör det enkelt att få genomkörning om man som företag behöver det. Tveka inte, vill du som företag ha en lokal på Torsvik och samt kunna växa? Då är detta lokalen för dig!


Teknisk information

Takhöjd:

6 m


Omgivning

Omgivning/natur:

Omgivningen består av industri, verkstad och logistik.

Företag i närheten:

UPS, Electrolux, Bubs Godis, Friskis & Svettis, Läkarhuset.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i anslutning till lokalen.

Närservice:

I den direkta närheten finns Friskis och Svettis, Läkarhuset och restaurang Anne Husman.

Kommunikationer:

Med E4:an och kollektivtrafik precis intill går det inte få ett mer optimalt läge.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare

Anders Mårtensson

anders.martensson@quadrent.se

0709 VISA NR 0709749995

0709 VISA NR 0709749995

Marknadsförs av Quadrent
Östra Storgatan 3
55321 Jönköping
quadrent.se
Kylvägen 3

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling i Jönköping med omnejd och fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Fler annonser från denna annonsör