Skriv ut

Skapa PDF

Spinnerivägen 1, Nääs Fabriker

tollered

Nääs Fabriker erbjuder co-working kontor i en härlig miljö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 10 - 10 m²
Tillträde: enligt överenskommelse

Information

Beskrivning

Behöver du en plats att komma tillbaka till, kanske har du tröttnat på hemmakontoret och vill sitta i en stimulerande miljö med andra? Då tror vi att vårt co-workingkontor är rätt plats för dig! KREATIV OCH FLEXIBEL MILJÖ Målet har varit att skapa en inspirerande och kreativ miljö där du som som frilansare eller egenföretagare kan känna gemenskap i ditt dagliga arbete. Du sitter vid en för dagen ledig plats som kan vara antingen ett eget skrivbord, runt ett bord eller i en av våra sköna soffor. Som medlem har du bland annat tillgång till kök med gott kaffe, fritt wifi och mötesrum. Och inte minst allt annat som finns i området- butiker, hotell, restaurang, kafé och härlig utemiljö.

Utförande

Planlösning

co–workingytor, i inspirerande och kreativ miljö där du som frilansare eller egenföretagare kan känna gemenskap i ditt dagliga arbete. Du sitter vid en för dagen ledig plats som kan vara antingen ett eget skrivbord, runt ett bord eller i en av våra sköna soffor. Som medlem har du bland annat tillgång till kök med gott kaffe, fritt wifi och mötesrum. Och inte minst allt annat som finns i området- butiker, hotell, restaurang, kafé och härlig utemiljö.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 10

Omgivning

Vägbeskrivning

20 minuter från Göteborg vid E6 mellan Göteborg och Alingsås ligger Nääs Fabriker, härligt moderna lokaler i gammal fabriksmiljö.

Spinnerivägen 1
Sökhjälp