Danderyd
| DANDERYD

Favorit Dela

Svärdvägen 7

3 minuter är namnet på våra nycklefärdiga och inflyttningsklara kontor med hyerstid från bara 3 månader.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    250 m²

  • Hyra:
Nu hyr vi ut ett nyckelfärdigt kontor i Danderyd, precis intill Mörby centrum med goda kommunikationer och rikt serviceutbud. Här sitter ni mitt i ett av Stockholms mest omtyckta ytterområden med gångavstånd till Edsviken och Stockholms golfklubb i Kevinge. För den aktive finns, utöver golfbanan och gångvägarna längs vattnet, vackra löpspår ett stenkast bort och SATS precis i närheten. Restaurang Home Made serverar klassisk svensk husmanskost på lunchen, medan Mörby centrum erbjuder en stor bredd med bland annat Crepson crêperie, Phil’s burger, Kerim sushi bar och gott kaffe från Espresso house. Närheten till Mörby centrum ger mycket goda kommunikationer med busstorgets många linjer, tunnelbanans röda linje och Roslagsbanan, samtidigt som den omedelbara närheten till E18 tilltalar den som är bilburen. 3 min Danderyd ingår också i Kungsledens Danderydskluster, där vi med vår direkta närvaro kan erbjuda en extra god servicenivå och tillgänglighet för våra hyresgäster.
  • Total yta

    250 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svärdet 7

Byggår:

1985


Omgivning

Omgivning/natur:

Förutom Mörby centrum med alla dess faciliteter har du även naturen in på knuten. Bästa kommunikationsläget.

Närservice:

Tre restauranger finns i fastigheten. Ett stenkast bort finner du Mörby Centrum som erbjuder goda luncher, shopping, kassatjänst, systembolag och Friskis & Svettis. I området finns fler bra restauranger. Träningsanläggning i form av SATS Danderyd på Karlsrovägen 2. För hyresgäster i fastigheten finns publikt dusch och omklädningsrum.

Kommunikationer:

Med bil tar du dig till Arlanda flygplats på 25-30 minuter, Bromma flygplats på 15-20 minuter. Buss går via Sollentuna till Kista och från Sollentuna även pendeltåg. Med tunnelbana från Mörby centrum tar du dig till Stockholm city på under 15 minuter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Blomkvist

Uthyrare

Johan Blomkvist

johan.blomkvist@kungsleden.se

010- VISA NR 010-151 63 03

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Svärdvägen 7

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör