Skriv ut

Skapa PDF

Grimstagatan 162, Grimsta

vällingby

Flexspace strategiska läge ger dig fördelen att infinna dig i en expansiv miljö och samtidigt vara väldigt nära centrala Stockholm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell, Övrigt
Hyra: 3 500 kr/m²/år 3 500 kr/rum/månad för rum om 10 kvadratmeter. All-inclusive hyra
Storlek: 10 - 300 m²
Tillträde: Enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

Läget Flexspace strategiska läge ger dig fördelen att infinna dig i en expansiv miljö och samtidigt vara väldigt nära centrala Stockholm. År 2008 slutfördes en omfattande förnyelse och utbyggnad av Vällingby Centrum. Resultatet blev en upprustad stadkärna med ett stort utbud av mat, shopping, företag, kultur, service och 10 miljoner besökare per år. Promenad: Närmaste tunnelbanestation är Vällingby Centrum och är endast 5 min ifrån Flexspace. Tunnelbana: Restiden från Vällingby Centrum till centrala Stockholm med tunnelbana är 27 min. Buss: Med buss 115 åker du från Vällingby Centrum till Flexspace på 5 min (hållplats: Grimstaskolan). Bil: Bergslagsvägen 275: Flexspace ligger i direkt anslutning till Bergslagsvägen. Restiden till centrala Stockholm är 15 min. Konferens- och mötesrum Du har möjlighet att ha både mindre och större konferenser för upp till 20 personer i våra mötesrum. Dessa rum är utrustade med teknik som gör det möjligt att koppla upp sig enkelt oavsett utrustning. Beroende på vilket paket du har varierar antal fria timmar för mötesrummen. Behöver du fler timmar kan du enkelt uppgradera dig till ett större paket eller betala per timme Du som inte är hyresgäst För dig som inte är hyresgäst hos oss finns möjlighet att hyra våra konferens- och mötesrum. Detta är för dig som kanske bara behöver använda rummen ett fåtal gånger per månad eller år. Anpassningsbart Har du en verksamhet som kräver en annan yta än kontorsrum kan vi anpassa en yta för dina behov. Till exempel behandlingsrum.

Planlösning

Utförande

Byggår

1984

Våningsplan

1 av 1

Teknisk information

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 150
Övrigt 10 150

Ekonomi

Hyra

3 500 kr/m²/år 3 500 kr/rum/månad för rum om 10 kvadratmeter. All-inclusive hyra

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

De omkringliggande naven är Grimsta IP och Hässelby Slott (några hundra meter åt väster), Kaanans grönområde och badplats (några hundra meter åt söder) och Vällingby Centrum (några hundra meter år norr). Kommunikationerna och skyltläget är mycket bra med den vältrafikerade Bergslagsvägen dikt mot fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns både på gatan och på tomten och i parkeringsgarage.

Närservice

Vällingby centrum finns på 5 minuters promenadavstånd med restauranger och butiker.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig till kontoret via tunnelbana, buss eller bil.

Skyltläge

Bra skyltlägen mot Bergslagsvägen.

Vägbeskrivning

Promenad: Närmaste tunnelbanestation är Vällingby Centrum och är endast 3 min ifrån Flexspace. Tunnelbana: Restiden från Vällingby Centrum till centrala Stockholm med tunnelbana är 27 min. Buss: Med buss 115 åker du från Vällingby Centrum till Flexspace på 5 min (hållplats: Grimstaskolan). Bil: Bergslagsvägen 275: Flexspace ligger i direkt anslutning till Bergslagsvägen. Restiden till centrala Stockholm är 15 min.

Övrig information

Övrigt

Fina kontorsrum och gemensamma ytor. Rummen kan även anpassas för annan versksamhet så som behandlingsrum.

Länkar

Grimstagatan 162
Sökhjälp