Skriv ut

Skapa PDF

Bredgränd 6, Centrum

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 370 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontor med industrikaraktär under takåsarna och tillgång till gemensam terrass mot Forumtorget. Ambitionen med Forum är att skapa ett urbant innerstadskvarter med ett starkt utbud av handel, restauranger och caféer kombinerat med attraktiva kontorsmiljöer.

Utförande

Planlösning

Öppen och ljus lokal om 370 kvm med industrikaraktär under takåsarna längs gågatan. Kontoret har tillgång till gemensam terrass ut mot Forumtorget.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 370

Ekonomi

Hyra

Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Bredgränd. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Företag i närheten

Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en AW med kollegorna.

Kommunikationer

• Centralt i Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. • Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter • Bra kommunikationer med SJ-trafik och pendeltåg. Frekventa avgångar varje dag till och från Uppsala centrum.

Länkar

Bredgränd 6
Sökhjälp