Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo-Sisjön

göteborg

Prisvärd, representativ och modern kontorslokal i Högsbo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 355 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rymlig kontorslokal med blandad planlösning. Ytan fördelas på mindre och större kontorsrum, samlingsplats, kök, två WC samt möjlighet till två entréer. Parkering i nära anslutning och möjlighet att hyra garageplats. Hiss finns i huset. Bra placering med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden såväl som till Köpcentrum 421. Stor variation av lunchrestauranger, butiker och service. Cirka fem minuters promenad till hållplatsen Amalia Jönssons Gata där linje 758 och 82 trafikeras.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 355

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Företagsklimatet är mycket bra och ett flertal större företag har valt att ha sina kontor i Högsbo/Sisjöns industriområde.

Närservice

All önskvärd service finns inom rimligt avstånd. Nära till köpcentrum 421.

Kommunikationer

God kollektivförbindelse med buss 58 och 722 till hållplats Beatrice Lesslies Gata. Närhet till motorvägar gör att läget blir mycket bra.

Hulda Lindgrens gata 8
Sökhjälp