Skriv ut

Skapa PDF

Förrådsvägen 11-15, Västerslätt

umeå

Möjligheternas lokal med centralt och mycket bra läge på Västerslätt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Lager/Logistik
Storlek: 400 - 1 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

Centralt och med bästa tänkbara läge på Västerslätt finns möjlighet att hyra del i en byggnad med butiks- och lagerdel som är flexibel i yta och storlek. Ytan kan variera allt ifrån ca 400 kvm och uppåt mot ca 1500 kvm. Lokalen har en öppen planlösning med generös takhöjd och höga inlastningsportar. Stora och lätttillgängliga parkeringsytor för besökande. Kontakta Niklas Brander för ytterligare information.

Utförande

Planlösning

Goda möjligheter att avgränsa och anpassa lokalen efter verksamhetens behov. Ytan kan anpassas allt ifrån ca 400 kvm och upp emot ca 1500 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 400 1 500

Omgivning

Omgivning/natur

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat byggvaruhandeln Gärdin och Persson, OCAY, Arkitektkopia och många andra butiker där det mesta finns att köpa.

Närservice

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och vidare till tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Förrådsvägen 11-15
Sökhjälp