Västerslätt
| UMEÅ

Favorit Dela

Förrådsvägen 11-15

Möjligheternas lokal med centralt och mycket bra läge på Västerslätt.

  • Kategori:

    Butik, Lager/Logistik

  • Storlek:

    400 - 1 500 m²

  • Hyra:
Centralt och med bästa tänkbara läge på Västerslätt finns möjlighet att hyra del i en byggnad med butiks- och lagerdel som är flexibel i yta och storlek. Ytan kan variera allt ifrån ca 400 kvm och uppåt mot ca 1500 kvm. Lokalen har en öppen planlösning med generös takhöjd och höga inlastningsportar. Stora och lätttillgängliga parkeringsytor för besökande. Kontakta Niklas Brander för ytterligare information.
  • Total yta

    1500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 400 1 500

Utförande

Planlösning:

Goda möjligheter att avgränsa och anpassa lokalen efter verksamhetens behov. Ytan kan anpassas allt ifrån ca 400 kvm och upp emot ca 1500 kvm.


Omgivning

Omgivning/natur:

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat byggvaruhandeln Gärdin och Persson, OCAY, Arkitektkopia och många andra butiker där det mesta finns att köpa.

Närservice:

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Kommunikationer:

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och vidare till tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Niklas Brander

Niklas Brander

niklas.brander@np3fastigheter.se

090- VISA NR 090-695 34 75

Marknadsförs av NP3 Fastigheter
np3fastigheter.se
Förrådsvägen 11-15