Skriv ut

Skapa PDF

Nanna Svartz väg 2, Campus Solna i Hagastaden

solna

Flexibel lokal i kunskapsnavet för life science med möjlighet för både kontor- och labverksamhet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 200 - 770 m²
Tillträde: Hösten 2019
Karta

Information

Beskrivning

Campus Solna är ett område med stort fokus på life science och centralt beläget finner ni campusområdets innovationsplats med moderna kontorslokaler och flexibel rumsindelning. Möjlighet att kombinera kontorsverksamheten med labytor finns. I samma byggnad finns ambitionen att skapa en central mötesplats för innovation för hela campusområdet, vilken ni som lokalhyresgäster har direkt närhet till. I byggnaden finns även hörsal att nyttja om så önskas. Antingen hyrs ytor i kombination på plan 5 och 4 eller endast ytor på plan 4. Tillträde hösten 2019.

Planlösning

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Se bifogad pdf.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 770

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger på Campus Solna där Karolinska Institutet har sin hemvist, det är ett mycket forskningsintensivt område med fokus på Life Science. Campus Solna är också en del av Hagastaden som vid färdigställandet blir en levande stadsdel med 6 000 bostäder och 50 000 arbetsplatser, huvuddelen av området står klart 2025. Campus Solna är kunskapsnavet för life science med ett grönt hjärta som tillsammans med Karolinska Sjukhuset och life science-verksamheterna inom och i närheten av Hagastaden bildar ett världsledande kunskapskluster inom just life science. Om de många gröna ytorna på campusområdet inte räcker till finns Hagaparken cirka 15 minuters promenad bort.

Parkeringsmöjligheter/garage

På området finns ett nybyggt parkeringsgarage med plats för 540 bilar. I detta finns också laddningsmöjligheter för elbilar samt ett låst cykelrum.

Närservice

Utöver ett flertal restauranger på fastighetsområdet finns det även inom tio minuters promenadavstånd ytterligare service i form av bl.a. restauranger, matbutiker, systembolag, apotek och träningsanläggningar.

Kommunikationer

Området trafikeras av 6 busslinjer med god turtäthet och centralstationen nås på ca 25 minuter. Även flygbussen stannar i direkt anslutning och du tar dig på 37 min till Arlanda. Pendeltåg och tunnelbana finns på 12 minuters gångavstånd vid station Odenplan och 7,5 minuters promenad bort ligger station Sankt Eriksplan.Tunnelbanans nya sträckning mot arenastaden får en uppgång på campusområdet vilken står preliminärt klar 2024. Området är även lätt att nå med bil då Essingeleden ligger runt hörnet.

Dokument

Länkar

Nanna Svartz väg 2
Sökhjälp