Skriv ut

Skapa PDF

Västra Hamngatan 13A, Centrum

göteborg

Högst upp i huset på bästa läge finns nu denna moderna kontorslokal om 125 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 125 - 125 m²
Karta

Information

Beskrivning

Yteffektiv kontorslokal med strategiskt läge mitt i centrum. Domkyrkan hållplats ligger precis utanför dörren och Kungsgatan ett stenkast bort!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 125 125

Omgivning

Närservice

Inom området Vallgraven finns all tänkbar service att tillgå. Kungsgatan som endast ligger ett stenkast bort bjuder på charmiga caféer, trevliga restauranger och ett stort utbud av shopping.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med endast ett stenkast till Domkyrkan hållplats som trafikeras var femte minut. Gångavstånd till Centralstationen, Nordstan, Vasastaden och mycket mer ger ett mycket strategisktläge. Parkeringsplatser finns i området.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Västra Hamngatan 13A
Sökhjälp