Centrum | Göteborg

Favorit Dela

Kyrkogatan 24

Trevlig kontorslokal om 200 kvm högst upp i huset.

Beskrivning

På gemytliga Kyrkogatan finns nu denna trevliga lokal högst upp i huset tillgänglig. Vackra Domkyrkan ligger som närmsta granne och all tänkbar service finns att tillgå i området.
  • Total yta

    200 m2


Omgivning

Närservice:

Inom området Vallgraven finns all tänkbar service att tillgå. Kungsgatan som endast ligger ett stenkast bort bjuder på charmiga caféer, trevliga restauranger och ett stort utbud av shopping.

Kommunikationer:

Mycket goda kommunikationer med endast en minut gång till Domkyrkan hållplats som trafikeras var femte minut. Gångavstånd till Centralstationen, Nordstan, Vasastaden och mycket mer ger ett mycket strategisktläge. Parkeringsplatser finns i området.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lena Brixstedt

Lena Brixstedt

Lena.Brixstedt@cbre.com

+46 VISA NR +46 731498404

+46 VISA NR +46 73 149 84 04

Marknadsförs av CBRE
cbre.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kyrkogatan 24