Skriv ut

Skapa PDF

Kottbygatan 7, Kista

kista

Unik kombilokal med egen altan, i Norra Kista/ Akalla.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 143 m²
Karta

Information

Beskrivning

I markplan, med egen terrass och möjlighet till 3 p-platser i direkt anslutning till lokalen, ligger denna nyrenoverade kombilokal om 143 kvm, varav 90 kvm utgör kontorsytor med pentry och konferens-/mötesrum, medan övriga 53 kvm består av förråd, tvättrum, omklädningsrum och dusch. Lokalen är mycket fräsch och har generöst med ljusinsläpp som ger en behaglig känsla av luftighet och rymd. Den är vidare fullt utrustad med ett modernt pentry, wc, dusch, omklädningsrum med tvättmaskin och torktumlare. Den är i utomordentligt bra skick och till stora delar av golvytorna är belagda med stavparkett. Lokalen torde passa perfekt för en verksamhet som exempelvis hantverkare som har behov av att kombinera kontor med mindre förråd-/lagerytor.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Planlösning Kontorsytorna består till övervägande del av en öppen yta med gott om glaspartier som tar in och fördelar dagsljuset på bästa sätt. Här finns plats för ca. 4-6 skrivbord, samt en paus-/loungeyta intill pentryt. I kontorsdelen av lokalen finns även ett stort mötes-/konferensrum, samt utgång till den egna terrassen med söderläge. I lagerytorna finns förrådsrum i olika storlekar, samt tvättrum, omklädningsrum, dusch, wc.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 143

Omgivning

Omgivning/natur

Omgivning Kista är ett mycket starkt företagarområde där närmare 10 000 företag och cirka 72 000 personer är verksamma, genom allt från stora multinationella aktörer till mindre nystartade företag. En betydande del av dessa är verksamma inom IT- och telekombranscherna och området har fått epitet som 'Sveriges IT-centrum' och 'Stockholms Silicon Valley'. Aura Building är belägen i Norra Kista/Akalla, som är ett dynamiskt, växande område med ett av Sveriges bästa företagsklimat genom sitt utmärkta kommunikationsläge, sin goda infrastruktur och ett bra serviceutbud. Många företag inom elektronik, data och telekom, som till exempel Oracle och LG Electronics finns i området. Här har även Upplands Motor, Schneidler, Microsoft, Mercedes samt tryckeriet för Expressen och Dagens Nyheter sina lokaler.

Närservice

Fastigheten ligger några minuters promenad från Kista Galleria som inte bara rymmer butiker, restauranger, hotell och biografer, bowling och gokart. Här finns också ett stort utbud av privat och offentlig service, som t ex bank, post, systembolag, valutaväxling, tandläkare, apotek, vårdcentral och mödravård. Gallerian är öppen från 10 till 21 varje dag.

Kommunikationer

Kommunikationer Fastigheten är lättillgänglig tack vare läget intill E4 och E18. Såväl centrala Stockholm som Bromma flygplats och Arlanda nås på ca 15-20 minuter med bil. Till t-banans station Akalla är det endast ca 500 meter och en resa till T-centralen tar endast cirka 17 minuter. I området går ett flertal busslinjer: 178 (Mörby - Danderyd - Helenelund - Kista - Jakobsberg), 514 (Häggvik - Sollentuna - Husby - Kista - Rinkeby - Tensta - Spånga), 517 (Spånga - Lunda - Hjulsta - Akalla - Husby - Kista), 518 (Vällingby - Barkarby - Kista), samt 567 (Jakobsberg - IKEA - Barkarby - Sollentuna).

Vägbeskrivning

Från E4 tar man av västerut in på väg 275 (Turegergsleden/Hanstavägen/Akallalänken) vid trafikplats Tureberg och fortsätter cirka 500 meter till Esbogatan invid OKQ8-macken och Burger King, där Aura Building ligger på Kottbygatan precis intill.

Dokument

Länkar

Kottbygatan 7
Sökhjälp