Skriv ut

Skapa PDF

Mölndalsvägen 42, Krokslätt

göteborg

Vid infarten till gamla Almedal erbjuder vi en ljus lokal på plan 3 högst upp i fastigheten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 294 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vid infarten till gamla Almedal erbjuder vi en ljus lokal på plan 3 högst upp i fastigheten. Planlösningen går att kombinera med kontor och öppna kreativa ytor. I övrigt finns pentry/paus, konferens, wc, förråd och städ. Personhiss finns. Området erbjuder mycket goda kommunikationsmöjligheter med både kollektivtrafik, bil och cykel. Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och ett flertal lunchmöjligheter inom gångavstånd. Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats. Almedals fabriker är ett unikt industriellt område som kan jämföras med liknande områden i Stockholm, Köpenhamn och New York. Precis som på dessa platser har Almedals fabriker en rik och genuin historia som lockar flera innovativa företag till sina lokaler. I närheten av Almedals fabriker avgår spårvagnarna och den välanvända cykelvägen mellan Mölndal och Göteborgs centrum vilket gör fastigheten till ett utmärkt strategiskt läge för kollektivresenärer. Almedals fabriker har historia från 1830-talet. På senare år har området utvecklats till en unik miljö med spännande kontraster mellan historia och moderna lösningar.

Utförande

Byggår

1950

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 294

Omgivning

Omgivning/natur

Almedal är beläget mellan Mölndal och Korsvägen med alla dess fördelar. En bra kollektivtrafik, mycket affärer, ett rikt kulturliv och nära till Göteborgs södra port. Göteborgs universitet, Svenska Mässan, Gothia Towers och Liseberg är några av de stora aktörerna som finns i närområdet. Mölndalsån är ett trevligt naturinslag i Almedal.

Parkeringsmöjligheter/garage

Ett 30-tal hyresgästparkeringar finns vid fastigheten och fler parkeringsplatser finns vid Almedals fabriker.

Närservice

I gamla pannhuset i Almedals fabriker ligger den populära restaurangen Fabrick som har lunchservering och After Work på fredagar. Almedal är överlag ett expansivt område vilket återspeglas i serviceutbudet. ICA Maxi ligger 1 kilometer från fastigheten där du kan handla det mesta du behöver. Restauranger ligger utmed Mölndalsvägen och vid Korsvägen hittar du Liseberg, Svenska Mässan, Gothia Towers, Världskulturmuseet och Universeum samt entrén till Göteborgs evenemangsstråk. Här omkring finns också flera stora gymkedjor.

Kommunikationer

Precis utanför entrén finns hållplatsen Almedal där spårvagnarna 2 och 4 tar resenärer vidare in mot centrala Göteborg. Här finns också en av Göteborg mest använda cykelvägar mellan Göteborg och Mölndal. Sväng av E6/E20 via flera avfarter. Fortsätt därefter på Mölndalsvägen tills ankomst till fastigheten.

Länkar

Mölndalsvägen 42
Sökhjälp