Högsbo | Västra Frölunda

Favorit Dela

J A Wettergrens gata 5

Med bästa läge i Högsbo kan vi nu erbjuda kontorslokaler om 285 - 1 585 kvm på tredje våningsplanet.

Beskrivning

Med bästa läge i Högsbo kan vi nu erbjuda kontorslokaler om 285 - 1 585 kvm på tredje våningsplanet. Idag består kontoret av blandad planlösning med öppet landskap, kontorsrum och mötesrum i olika storlekar. Lokalen är nyrenoverad 2016 med fina ytskikt och färdig att flytta in i. Kontoret blir ledigt Q3 2020. Högsbo står inför en spännande utveckling när arbetet med Södra Änggården tar fart. Läs mer om vårt spännande stadsutvecklingsprojekt på platzer.se eller sodraanggarden.se
  • Total yta

    1585 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 285 1 585

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 32:3

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Norra Högsbo Industriområde är ett av Norra Europas största kluster av industriverksamheter där drygt 1000 verksamma företag huserar. Historiskt har området varit odlingsmarker men när Göteborgs centrala industrier under 60-talet behövde omlokalisera sig byggdes nuvarande struktur upp. Numera är de stora landmärkena i området Pågens fabrik, Kahls kaffefabrik och Köpcenter 421 och kommer i framtiden att inkluderas i en av Göteborgs största bostadsbyggnationer då Dag Hammarsköldsleden kan komma att förändras till en boulevard som en förlängning av Linnegatan med bostäder och utökad kollektivtrafik. Här kommer också bostadsområdet Södra Änggården att växa upp med färdigställd byggnation 2025.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På fastighetens baksida, mot Dag Hammarskjöldsleden finns ca 180 parkeringsplatser.

Närservice:

I fastigheten finns en lunchrestaurang som nyttjas av hela området. Närmaste café finns i Erikshjälpens lokaler som har öppet samma tider som butiken. I området finns lunchrestauranger och önskas ett större utbud tar du dig snabbt med bil till Sisjöns handelsområde, Köpcenter 421 och Frölunda torg. I närheten finns Johnséns konditori med bakluckeförsäljning. Träningsverket finns på gångavstånd för gymträning.

Kommunikationer:

Busshållplatsen J A Wettergrens gata finns precis utanför huset där bussarna 82 och 758 avgår ifrån. Härifrån tar man sig vidare till knutpunkterna Marklandsgatan, Radiomotet, Frölunda torg, Mölndals station och Heden. Med bil svänger man av Dag Hammarsköldsleden  vid Marconimotet och kör därefter vidare mot J A Wettergrens gata på Olof Asklunds gata.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Länkar

Kontaktuppgifter

Johanna Käck

Johanna Käck

johanna.kack@platzer.se

031- VISA NR 031-62 53 18

0702 VISA NR 0702-41 07 16

Marknadsförs av Platzer Fastigheter AB
platzer.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

J A Wettergrens gata 5