Skriv ut

Skapa PDF

J A Wettergrens gata 5, Högsbo

västra frölunda

Med bästa läge i Högsbo kan vi nu erbjuda kontorslokaler om ca 285 kvm på fjärde våningsplanet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 285 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med bästa läge i Högsbo kan vi nu erbjuda kontorslokaler om ca 285 kvm på fjärde våningsplanet. Idag består planlösningen främst av cellkontor men möjlighet finns att öppna upp till öppet landskap. Här har ni chans att påverka hur planlösningen ska se ut så den passar just er verksamhet. Högsbo står inför en spännande utveckling när arbetet med Södra Änggården tar fart. Läs mer om vårt spännande stadsutvecklingsprojekt på https://www.platzer.se/sodra-anggarden/ eller https://www.sodraanggarden.se/.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 285

Omgivning

Omgivning/natur

Norra Högsbo Industriområde är ett av Norra Europas största kluster av industriverksamheter där drygt 1000 verksamma företag huserar. Historiskt har området varit odlingsmarker men när Göteborgs centrala industrier under 60-talet behövde omlokalisera sig byggdes nuvarande struktur upp. Numera är de stora landmärkena i området Pågens fabrik, Kahls kaffefabrik och Köpcenter 421 och kommer i framtiden att inkluderas i en av Göteborgs största bostadsbyggnationer då Dag Hammarsköldsleden kan komma att förändras till en boulevard som en förlängning av Linnegatan med bostäder och utökad kollektivtrafik. Här kommer också bostadsområdet Södra Änggården att växa upp med färdigställd byggnation 2025.

Parkeringsmöjligheter/garage

På fastighetens baksida, mot Dag Hammarskjöldsleden finns ca 180 parkeringsplatser.

Närservice

I fastigheten finns en lunchrestaurang som nyttjas av hela området. Närmaste café finns i Erikshjälpens lokaler som har öppet samma tider som butiken. I området finns lunchrestauranger och önskas ett större utbud tar du dig snabbt med bil till Sisjöns handelsområde, Köpcenter 421 och Frölunda torg. I närheten finns Johnséns konditori med bakluckeförsäljning. Träningsverket finns på gångavstånd för gymträning.

Kommunikationer

Busshållplatsen J A Wettergrens gata finns precis utanför huset där bussarna 82 och 758 avgår ifrån. Härifrån tar man sig vidare till knutpunkterna Marklandsgatan, Radiomotet, Frölunda torg, Mölndals station och Heden. Med bil svänger man av Dag Hammarsköldsleden  vid Marconimotet och kör därefter vidare mot J A Wettergrens gata på Olof Asklunds gata.

Länkar

J A Wettergrens gata 5
Sökhjälp