Skriv ut

Skapa PDF

Gamlestadsvägen 2, Gamlestaden

göteborg

&ltp>Kontorslokal strategiskt placerad i Gamlestadens Fabriker med egen entré från markplan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 150 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal strategiskt placerad i Gamlestadens Fabriker med egen entré från markplan. Idag består lokalen av öppna delar med ett kontor, konferensrum, pentry samt två toaletter varav en med dusch. Äldre ytskikt som kan anpassas efter önskemål. Goda parkeringsmöjligheter med direkt närhet till kollektivtrafik. Nytt resecentrum finns på Gamlestads torg. Härifrån trafikerar flertalet tåg- och spårvagnslinjer och till Göteborgs centralstation tar det bara sex minuter. (Lokalen är inte lämplig för föreningsverksamhet eller café/servering då den inte är tillgänglighetsanpassad).

Utförande

Byggår

1733

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 150

Omgivning

Omgivning/natur

Gamlestaden är ett av kommunens fem tillväxtområden och är inne i en expansiv fas. Här reser sig nu Gamlestads torg upp ur den gamla buss- och spårvagnshållplatsen där kontor, världslitteraturhus och resecenter kommer blandas i en härlig mix. Den första etappen kommer stå klar i augusti 2018 och de närmaste åren kommer bostäder och hotell att etableras runt torget och vidare in i Gamlestaden.

Parkeringsmöjligheter/garage

I Gamlestadens fabriker finns betalparkeringar och ett parkeringsgarage och på andra sidan Gamlestadsvägen finns stora parkeringsytor.

Närservice

I Gamlestaden finns ett rikt utbud där lunchrestaurangerna speglar den mångfald som bor här. Specifikt i fabriksområdet finns en salladsbar, vårdcentral och en vintagebutik med möbler från olika tidsepoker. På andra sidan Gamlestadsvägen ligger Kristinedals Träningscenter med både gym och simhall. Utmed Artellerigatan finns den närmaste mataffären där man också hittar ett större utbud av lunchrestauranger, Systembolag, frisörer, konditorier och caféer.

Kommunikationer

På andra sidan Säveån ligger den nya kollektivtrafiksknutpunkten Gamlestads torg. Härifrån avgår spårvagnarna 4, 6, 7, 8, 9 och 11, bussarna 58, 78, 167 och 519 samt pendeltågen mellan Göteborg-Vänersborg och Göteborg-Ale. Till Gamlestaden åker man smidigt med bil. Stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6.

Länkar

Gamlestadsvägen 2
Sökhjälp