Anders Personsgatan 14

Gårda , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 - 1 063 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Lokalen är belägen på plan 2 i fastigheten och består i dagsläget av kontorsrum med inslag av konferens, pentry/paus, wc och dusch.

Lokalen är belägen på plan 2 i fastigheten och består i dagsläget av kontorsrum med inslag av konferens, pentry/paus, wc och dusch. Det finns möjlighet att dela lokalen till tre stycken lokaler i varierade storlekar. De nya lokalerna kan vara som minst ca 250 kvm och som störst ca 610 kvm. I huset och området finns parkeringsmöjligheter i låst garage och p-däck. Det finns om lunchrestauranger på Anders Personsgatan och kringliggande gator. Det tar cirka 15 minuter att promenera till Göteborgs Centralstation och till Landvetter flygplats tar det cirka 20 minuter med bil. Flertalet spårvagns- och busslinjer finns vid Svingeln. I norra Gårda händer det mycket och i takt med flera kommande utvecklingsprojekt knyter sig stadsdelen allt närmare Göteborgs innersta kärna. Flera kontors- och bostadshus har byggts i området som fått en modern och mysig kvarterskänsla med restauranger, café och butiker.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 250 1 063

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gårda 4:11

Byggår:

1965

Våningsplan:

2

Anders Personsgatan 14

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

40123 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler från Platzer Fastigheter AB