Skriv ut

Skapa PDF

Anders Personsgatan 14, Gårda

göteborg

Lokalen är belägen på plan 2 i fastigheten och består i dagsläget av kontorsrum med inslag av konferens, pentry/paus, wc och dusch.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 063 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen på plan 2 i fastigheten och består i dagsläget av kontorsrum med inslag av konferens, pentry/paus, wc och dusch. I huset och området finns parkeringsmöjligheter i låst garage och p-däck. Det finns om lunchrestauranger på Anders Personsgatan och kringliggande gator. Det tar cirka 15 minuter att promenera till Göteborgs Centralstation och till Landvetter flygplats tar det cirka 20 minuter med bil. Flertalet spårvagns- och busslinjer finns vid Svingeln. I norra Gårda händer det mycket och i takt med flera kommande utvecklingsprojekt knyter sig stadsdelen allt närmare Göteborgs innersta kärna. Flera kontors- och bostadshus har byggts i området som fått en modern och mysig kvarterskänsla med restauranger, café och butiker.

Utförande

Byggår

1965

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 063

Omgivning

Omgivning/natur

Gårda är utpekat som ett av Göteborg Stads utvecklingsområden där kontorsfastigheter kommer varieras med lokal handel och bostäder. Redan nu har tusentals lägenheter byggts utmed ån i Norra Gårda och nästkommande projekt fokuseras på kontorsfastigheter på vardera sida av Ullevigatan. Platzer är högst delaktiga här med byggnationerna av Gårda Vesta på Vestagatan och Kineum på Drakegatan. Dessa två, tillsammans med fler skyskrapor, kommer förgylla södra Göteborg nya skyline. I Gårda sitter framförallt företag inom IT och konsultverksamheter som kommer kompletteras med nya spännande företag med framtidens bebyggelse.

Parkeringsmöjligheter/garage

På Källhusgatan finns två garageportar in till fastigheten med 119 parkeringsplatser. I närliggande Ceres-garaget finns ytterligare möjligheter att hyra parkeringsplatser.

Närservice

Gårda har ett stort urval av lunchrestauranger. Bara på Anders Personsgatan kan du hitta sushirestaurang, pizzeria och husmanskost tillsammans med nybakat bröd i Dahls Bageri. På Friggagatan ligger närmaste matvaruhandel och café och kiosk hittar du på det närliggande torget. I området finns också flera av de stora gymkedjorna.

Kommunikationer

350 meter från fastigheten på Anders Personsgatan ligger Svingeln och busshållplatsen Vagnhallen Gårda. Härifrån går spårvagnarna 1, 3, 6 och 8, expressbussarna Blå, Grås, Gul, Svart och lokalbussarna 17, 58, 60, 513 och 519. Med bil ligger fastigheten lättillgängligt belägen mellan Ullevi och Olskroken på E6:an.

Länkar

Anders Personsgatan 14
Sökhjälp