Gamlestads torg 7

Gamlestaden , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

660 - 1 314 m²

Hyra

2600/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Letar du efter centralt moderna kontorslokaler som kan rymma upp till 100 arbetsplatser i Göteborg? Då ska du titta närmare på den nybyggda fastig...

Letar du efter centralt moderna kontorslokaler som kan rymma upp till 100 arbetsplatser i Göteborg? Då ska du titta närmare på den nybyggda fastigheten Gamlestads torg. Fastigheten invigdes sommaren 2018 och är 16 våningar med en gemensam terrass högst upp. Med den helglasade fasaden på huset får du alltid en 360 graders vy över området. Här finns lediga kontorslokaler på upp till 1314 kvm på plan 9 och 10 i höghusdelen. Utifrån dina behov hittar vi gemensamt den optimala lösningen för er. Vill ni ha öppna verksamhetsbaserade lösningar eller enskilda arbetsplatser? Det är helt upp till er. Lokalen inbjuder till spontana möten ljus och rymd, men även plats för eftertanke i fikarummet med utsikt över Göteborgs inlopp och Säveån. Utanför huset stannar ett flertal spårvagnslinjer, pendeltåg och expressbussar. Det tar endast 6 min in till Göteborgs Centralstation med spårvagn och 4 min med pendeltåget. I huset och i närområdet finns ett flertal restauranger och lunchställen. Allt eftersom Gamlestaden och Gamlestadens Fabriker i närområdet utvecklas kommer fler och fler bostäder och kontor att byggas och utvecklas. Området är ett av Göteborgs framtidssatsningar. Vill du vara med på den här resan?

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 660 1 314

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2600

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gamlestaden 740:132

Byggår:

2018

Våningsplan:

9

Dokument

Gamlestads torg 7

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

40123 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler från Platzer Fastigheter AB