Gamlestaden | Göteborg

Favorit Dela

Gamlestads torg 7

Gamlestads torg är en helt nybyggd fastighet som invigdes sommaren 2018.

Beskrivning

Gamlestads torg är en helt nybyggd fastighet som invigdes sommaren 2018. Det 17 våningar höga kontorshuset har helglasade fasader där du får en 360 graders vy över området. Utifrån dina behov hittar vi gemensamt den optimala lösningen just för er? Vill ni ha öppna verksamhetsbaserade lösningar eller enskilda arbetsplatser? Här kan vi erbjuda kontorslokaler om cirka 660 kvm upp till 1 314 kvm på plan 9 och 10 i höghusdelen. Här finns möjligheter till spontana möten, ljus och rymd, men även plats för eftertanke i fikarummet med utsikt över Göteborgs inlopp och Säveån. Var med och påverka din planlösning och få optimerade lokaler just för er verksamhet. Fastigheten erbjuder ett helhetskoncept med gemensam reception, terrass på plan 17 och en gemensam konferensanläggning. I entréplan finns Gamlestaden resecentrum med moderna vänthallar, information och biljettförsäljning. Därtill finns flera servicelokaler som Espresso House, Pressbyrån och Subway. Allt eftersom kommer det också att tillkomma flera butiker i huset. Modern cykelparkering erbjuds på handelsplan för alla hyresgäster. Utanför huset stannar flertalet spårvagnslinjer, tåg samt linje- och expressbussar. Till Göteborgs Centralstation tar det endast sex minuter med spårvagn och fyra minuter med tåg. Det här är en av Göteborgs mest kollektivvänliga knutpunkter och om bara några år kommer 40 000 resenärer att passera Gamlestads torg varje dygn. Tillsammans med er skapar vi en miljö där arbetsglädjen frodas och verksamheten utvecklas. Om din verksamhet vinner på att vara där människor möts, boka ett besök med oss. LÄS MER på gamlestadstorg.se
  • Total yta

    1314 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 660 1 314

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gamlestaden 740:132

Byggår:

2018

Våningsplan:

9


Omgivning

Omgivning/natur:

Gamlestaden är ett av Göteborgs äldsta områden med en rik industriell historia med sockerbruk och väveri under 17- och 1800-talen. Gamlestads torg ligger 2 kilometer nordost om centrala Göteborg och har ett mycket strategiskt läge med närheten till Centralstationen och Göteborgs östra stadsdelar. Det tar endast 6 minuter med spårvagn från Göteborgs centralstation. Här rinner Säveån mot sitt utlopp i Göta Älv och landshövdingehusen i området skapar en gemytlig stadsbild. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden då den kommer förtätas och växa ihop med Göteborgs centrum. I närområdet etableras hotell, butiker, restauranger och bostäder, vilket skapar en modern och levande blandstad dygnets alla timmar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns i Gamlestadens fabriker och bakom Mölnlycke Health Care. I Gamlestads torg kommer ett garage att öppnas upp när omkringliggande byggnation är färdig.

Närservice:

Gamlestaden och Gamlestadens fabriker har tillsammans ett rikt utbud med flera lunchrestauranger, mataffär, vårdcentral, gym, konditori, salladsbarer och caféer.

Kommunikationer:

Den nya hållplatsen Gamlestads torg stannar precis i anknytning till fastigheten. Härifrån avgår spårvagnarna 4, 6, 7, 8, 9 och 11, buss 58, 78 och 519 samt pendeltågen mot Älvängen och Trollhättan. Till Gamlestaden åker man smidigt med bil. Stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6 där man svänger av vid Parthihallsförbindelsen från E20 och Slakhusområdet från E45 och sedan vidare mot Gamlestads torg.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Michael Albrektson

Michael Albrektson

michael.albrektson@platzer.se

031- VISA NR 031-62 53 19

0702 VISA NR 0702-55 12 79

Marknadsförs av Platzer Fastigheter AB
platzer.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gamlestads torg 7