Skriv ut

Skapa PDF

Hyllie Vattenparksgatan 12, Hyllie

malmö

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 777 - 1 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

The Edge är kontorsbyggnaden som förverkligar ert företags image. Karaktäristisk sylvass arkitektur skapar rymd och ljushet i en överlägset mästerlig atmosfär. När du kommer in i Entrén möter du en fantastisk Lobby med 4,5 m i takhöjd och konstnärliga attribut av kristaller som reflekterar det enorma ljusinsläppet från glasfasaden. Intrycket dina besökare och kunder får är direkt en känsla av upplevelse. Till våningsplanen tar du hiss eller trappa och samtliga våningsplan går att disponera i olika storlekar. Lokalerna lämpar sig utomordentligt för aktivitetsbaserade kontor, öppna kontorslandskap eller mixade kontorslandskap. Idéen bygger på att skapa så yteffektiva kontor som möjligt där stormöten och konferenser möjliggörs i konferensutbudet i entréplan. På entréplan finns loungemiljöer för informella och spontana möten eller för dig att arbeta en stund i omväxlande miljö. Det är även i en del av entréplanet som restaurangen/café planeras att vara i.

Utförande

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 777 1 500

Omgivning

Omgivning/natur

The Edge är under uppförande i den dynamiska stadsdelen Hyllie i Malmö. En stadsdel med ett hållbart helhetstänk som kombinerar upplevelser, evenemang och nöjen med kontor, bostäder och handel. I denna långt ifrån färdigutvecklade stadsdel finns Malmö Arena och köpcentret Emporia med ca 230 butiker och restauranger. Omgivningen präglas av urban frammarsch med det naturnära – till exempel upplevs det lika självklart att cykla på cykelbanan eller att ta en joggingtur på fälten som att ta bilen ut på norra avfarten.

Närservice

Uträtta ärendena eller träningspasset på lunchen! I Hyllie är det enkelt att få livspusslet att gå ihop! Här finns och skapas möjligheterna och du finner i stort sett all tänkbar service. Även i The Edge planeras en restaurang/café.

Kommunikationer

Här befinner du dig på bästa kommunikationsläget! Oavsett om du ska in till Malmö eller ta dig ut på E22/E6 mot Lund/Helsingborg eller Köpenhamn, är du snabbt ute på Yttre- och inre ringvägen med direkt anslutning till Hyllies norra infart. Citytunneln nås på ett par minturet där du tar dig till Malmö C på 6 minuter och till Kastrup på 12 min. Dessutom går region- och stadsbussar regelbundet och cykelbanor tillskapas som en del av den hållbara stadsplaneringen. Malmö By Bike kommer att finnas här. Parkeringsmöjligheter/garage Parkering finns i anslutning, Malmömässan. Dessutom finns det plats för 140 cyklar i garaget i anslutning till sportdepån.

Hyllie Vattenparksgatan 12
Sökhjälp