Sufflörgränd 14, Umedalen, Umeå - Kontor
Plan 1
Plan 2

Umedalen | Umeå

Favorit Dela

Sufflörgränd 14

Vackert hus i naturskönt läge på Umedalen med goda kommunikationer.

Beskrivning

Vi erbjuder den tidigare administrationsbyggnaden på Umedalen som en gång i tiden var det som välkomnade besökare till området. Lokalen är lämplig för exempelvis elevboende, eller för anpassning till kontor. Huset ligger alldeles invid södra delen av Umedalens skulpturpark med närhet till såväl hälsocentral, apotek och flera skolor. Busshållplatsen ligger nära, och linjen har många avgångar under hela dagen.
  • Total yta

    1040 m2


Utförande

Planlösning:

Byggnaden är idag uppdelad i 30 rum i varierande storlekar fördelat på två plan, med en större köksyta på plan 2. På plan 1 finns också två större ytor för samvaro eller som matplats. Duschutrymmen finns på båda plan, och flera wc på varje plan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

BA

Balticgruppen AB

lokaler@balticgruppen.se

090- VISA NR 090-71 72 00

Marknadsförs av Balticgruppen AB
balticgruppen.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Sufflörgränd 14

Om Balticgruppen AB

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare, driven av kärlek till Umeå. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter för hela samhället om idag totalt ca 330 000 m² i Umeå. Vi kan erbjuda en stor bredd av lokaler, t ex kontor, galleria, handel, landstingslokaler, skolor, idrottsanläggningar, gym, livsmedelsbutiker, bank, mm. Vi brinner för det bästa Umeå och vår vision är ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Välkommen att läsa mer om oss på www.balticgruppen.se

Fler annonser från denna annonsör