Skriv ut

Skapa PDF

Smedsgränd 5 B, Centrum

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 173 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra ett kontor med industrikaraktär och balkong mot gågatan och Forumtorget.

Utförande

Planlösning

Öppen och ljus lokal med industrikaraktär och balkong mot gågatan och Forumtorget.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 173

Ekonomi

Hyra

Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Smedsgränd. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Företag i närheten

Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en AW med kollegorna.

Kommunikationer

Centralt i Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter. Bra kommunikationer med SJ-trafik och pendeltåg. Frekventa avgångar varje dag till och från Uppsala centrum.

Smedsgränd 5 B
Sökhjälp