Uminova
| Umeå

Favorit Dela

Tvistevägen 48

Ljus och trevlig kontorslokal i företagsparken Uminova.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  305 m²

 • Hyra:
Mycket fin lokal nära Universitetet, Norrlands Universitetssjukhus och IKSU Sport, i en fastighets som för tillfället genomgår en totalrenovering. Här på Uminova Science Park finns ett flertal teknik- och utvecklingsföretag, som verkar inom olika informationstekniska branscher. Närheten till universitetet gör det enkelt att samarbeta med forskare inom olika projekt.
 • Total yta

  305 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Här finns möjligheten att själv utforma planlösningen utifrån er verksamhets behov, då lokalen ännu inte är färdigställd. Bifogad planritning är endast ett förslag. Lokalen utförs med modern kontorsstandard med nytt pentry och kakel och klinker på toaletterna. Goda parkeringsmöjligheter med möjlighet att hyra p-plats med motorvärmarstolpe. Fiber och komfortkyla finns till lokalen.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

BA

Balticgruppen AB

lokaler@balticgruppen.se

090- VISA NR 090-71 72 00

Marknadsförs av Balticgruppen AB
Kungsgatan 55
90109 Umeå
balticgruppen.se
Tvistevägen 48

Om Balticgruppen AB

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare, driven av kärlek till Umeå. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter för hela samhället om idag totalt ca 330 000 m² i Umeå. Vi kan erbjuda en stor bredd av lokaler, t ex kontor, galleria, handel, landstingslokaler, skolor, idrottsanläggningar, gym, livsmedelsbutiker, bank, mm. Vi brinner för det bästa Umeå och vår vision är ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Välkommen att läsa mer om oss på www.balticgruppen.se

Fler annonser från denna annonsör