Skriv ut

Skapa PDF

Torgny Segerstedts Allé 89, Rosendal

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 2 200 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Moms och fastighetsskatt tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 105 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att driva din verksamhet i en nyproducerad lokal lämpad för caféverksamhet i det expanderande området Rosendal. Lokalen om 105,4 kvm ligger på gaveln i markplan med öppna ytor och fönster åt tre håll som vetter ut mot den allmänna parken och huvudstråket. Tillträde Q3 2019.

Utförande

Planlösning

Lokalen om 105,4 kvm har ett mycket bra läge på en gavel av huset med fönster och entréer åt tre håll. Denna lokal är lämpad för caféverksamhet och kommer vara försedd med fettavskiljare. Det är öppna ytor i vinkel med plats för servering kassa- och kyldisk. Det är ett kök, diskrum samt en handikappsanpassad toalett och personalutrymme med omklädning och WC. Lokalen kommer vara färdigställd med grundbelysning, golv och målade väggar.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 105 2 200

Ekonomi

Hyra

2 200 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Moms och fastighetsskatt tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Förutom områdets egna grönskande parker är det nära till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.

Företag i närheten

Här finns flera restauranger och en Ica Nära.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar närliggande gata flera gånger i timmen. Bra gång- och cykelvägar in till centrum.

Torgny Segerstedts Allé 89
Sökhjälp