Skriv ut

Skapa PDF

Torgny Segerstedts Allé 89, Rosendal

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 2 000 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Moms och fastighetsskatt tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 40 - 51 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att driva din verksamhet i nyproducerade lokaler i det expanderande området Rosendal. Dessa två lokaler är lämpade för butik, showroom och kontor och har en yta om 40,1 respektive 50,6 kvm och ligger bredvid varandra med fönster och entréer ut mot huvudstråket och den allmänna parken. Lokalerna går även att slå ihop till en större lokal om så önskas. Tillträde Q3 2019.

Utförande

Planlösning

Två lokaler om 40,1 respektive 50,6 kvm i Rosendal. Båda lokalerna har öppna ytor med entré och fönster ut mot gatan. Det finns personalutrymme med pentry och en handikappsanpassad toalett. Lokalerna kommer vara färdigställda med grundbelysning, golv och målade väggar.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 40 51 2 000

Ekonomi

Hyra

2 000 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Moms och fastighetsskatt tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Förutom tillgången till områdets egna grönområden är det nära till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.

Företag i närheten

Här finns flera restauranger och en Ica Nära.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar passerande närliggande gata flera gånger i timmen. Bra gång- och cykelvägar in till centrum.

Torgny Segerstedts Allé 89
Sökhjälp