Jakobsberg Centrum
| Järfälla

Favorit Dela

Ynglingavägen 1

Kontorsgemenskap högt upp i huset med möblerade rum som hyrs till företag som söker kontor i utmärkt läge nära Jakobsbergs Centrum och pendeltågssta.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Omgående

 • Kontrakt:

  Löpande kontrakt om 6 månader.

 • Storlek:

  13 - 27 m²

 • Hyra:
Ljusa och möblerade kontorsrum med skrivbord, stol, hylla och hurts. Stilren ekparkett i rummet och praktiskt filtmatta utanför i korridoren som dämpar ljudet. Två mötesrum varav den ena för upp till 10 personer och den andra för upp till 6 personer. Komplett kök med all tänkbar utrustning samt flera bord för att kunna äta sin lunch och ta en god kopp fika som ingår. Reception med väntrum och porttelefon för att släppa in besökande som hämtas från väntrummet.
 • Total yta

  27 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 13 27
 • Ytbeskrivning

  Kontor 8 om ca 13 kvm med utsikt över Viksjöleden och kontor 13 om ca 14 kvm med utsikt mot Jakobsbergs Centrum.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Utförande

Byggår:

1993

Våningsplan:

6 av 7

Antal rum:

2

Planlösning:

Rum om ca 13 respektive 14 kvm, se även ritning.


Teknisk information

Ventilation:

Ja, med komfortkyla.

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Flerfamiljshus, stationsområdet och Jakobsbergs Centrum som närmaste grannar ger lokalen ypperligt och centralt läge.

Företag i närheten:

Damstahl, Absoluta Omsorgen, Bergsprängningsentreprenörerna i Sverige, Insights Sverige AB, Jakobsbergs Barnmorskemottagning, Järfälla Trafikskola AB, Nails & Lashes Frisör (Salong Avanti), Misa, Tage Lindblom AB m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i direkt anslutning till byggnaden med möjlighet att hyra p-platser från ca 250 och upp till 552 kr/mån ex moms (priser från Parkman Q4-2018). Garaget erbjuder även 3 timmars fri parkering och utanför entrén finns p-platser för snabbesök om ca 15 min samt handikapparkering.

Närservice:

SATS Sportsclub i byggnaden och Jakobsbergs Centrum strax intill samt Barkarby handelsplats endast 5 minuter ifrån ger bra möjlighet för både träning, lunchalternativ samt shopping.

Kommunikationer:

Utmärkta kommunikationer med Jakobsbergs Station mittemot och pendeltågstrafik fyra gånger per timme till Stockholms Central på ca 21 min och mot Bålsta på ca 18 minuter. Busshållplats på Viksjöleden ett stenkast ifrån ger ytterligare alternativ för kollektiv trafik. E18 ca 2 km bort ger snabb access till både Stockholm genom E4 och mot Västerås åt det motsatta hållet.


Övrig information

Övrigt:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Hyresvärden undanber besökande verksamhet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

KR

Kristian Rantaniitty

kristian@lokaldirekt.se

0720 VISA NR 0720-392301

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
Hantverkargatan 10
11221 Stockholm
lokaldirekt.se
Ynglingavägen 1

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör