Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo-Sisjön

västra frölunda

Ljus och inbjudande kontorslokal på två plan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 822 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och öppen kontorslokal om totalt 822 kvadratmeter. Ytan, som fördelas på två plan, har en blandning av kontorsrum och öppna kontorsytor som skapar en luftig känsla i lokalen. På det nedre planet (580 kvm) finns en reception, öppna kontorsytor, konferensrum och ett kök med en stor öppen pausyta. Det finns även förrådsutrymmen och ytorna är välförsörjda med toaletter och dusch. Det övre planet (242 kvm) är helt öppen och ligger högst i byggnaden. Här finns ett konferensrum, ett mindre mötesrum, kök samt wc och duschutrymme.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 822

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Företagsklimatet är mycket bra och ett flertal större företag har valt att ha sina kontor i Högsbo/Sisjöns industriområde.

Närservice

All önskvärd service finns inom rimligt avstånd. Nära till köpcentrum 421.

Kommunikationer

God kollektivförbindelse med buss 58 och 722 till hållplats Beatrice Lesslies Gata. Närhet till motorvägar gör att läget blir mycket bra.

Hulda Lindgrens gata 8
Sökhjälp