Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo-Sisjön

västra frölunda

Välplanerat och ljust kontor om 580 kvm i Högsbo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 580 m²
Karta

Information

Beskrivning

Modern kontorslokal om 580 kvm med blandad planlösning. Ytan, som fördelas på kontorsrum och öppna kontorsytor, skapar en luftig känsla i lokalen. Utöver kontorsyta finns även en reception, konferensrum samt ett kök med en stor trevlig pausyta. Det finns även förrådsutrymmen och ytorna är välförsörjda med toaletter och dusch. Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Fri parkering för hyresgäster på fastigheten.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 580

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Företagsklimatet är mycket bra och ett flertal större företag har valt att ha sina kontor i Högsbo/Sisjöns industriområde.

Närservice

All önskvärd service finns inom rimligt avstånd. Nära till köpcentrum 421.

Kommunikationer

God kollektivförbindelse med buss 58 och 722 till hållplats Beatrice Lesslies Gata. Närhet till motorvägar gör att läget blir mycket bra.

Hulda Lindgrens gata 8
Sökhjälp