Mätarvägen 9 - Lager/Logistik
Mätarvägen 9 - Lager/Logistik
Mätarvägen 9 - Lager/Logistik
Mätarvägen 9 - Lager/Logistik
Mätarvägen 9 - Lager/Logistik
Mätarvägen 9 - Lager/Logistik

Kungsängen

Favorit Dela

Mätarvägen 9

Letar du efter morgondagen innovativa lokaler?

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade lokal om 540 kvadratmeter! Här har ert företag ett exceptionellt skyltläge, precis vid infarten till Brunna. Lokalen passar för olika sorters verksamheter som lager, produktion eller butik. Den moderna och mycket rationella lokalen med 5 meter i takhöjd skapar en yta med effektiv lagerhållning på höjden. På entresolplanet har man möjlighet att ha kontors- och personalutrymmen som kan anpassas efter era behov. Markporten med måtten 2,8 meter hög x 2,4 meter bred gör det enkelt med in- och utlastning. Goda parkeringsmöjligheter finns utanför lokalen. Tänker ni också på hälsa och hållbarhet? Då kan vi berätta att den här lokalen ligger i en miljöklassad fastighet med certifieringen: Miljöbyggnad Silver, vilket säkerställer att byggnaden är både hälsosam och hållbar. Dessutom kommer det att finnas ett utomhusgym i området som är tillgängliga för alla året om. Då Brunna växer så det knakar väljer många företag att etablera sig i Brunna med den strategiska placeringen vid E18 och det goda företagsklimatet i kommunen. Ta chansen att etablera er i Brunnas bästa läge!
  • Total yta

    540 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget med nära anslutning till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Här finns ett blandat utbud av handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Stora välrenommerade bolag såsom Altia Sweden, Swedish Match, Ramirent, Bilia och Svensk Kosttillskott är etablerade i området.

Kommunikationer:

Närhet till E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Du når både Arlanda och Bromma flygplats med bil på bara 30 minuter. Med busshållplats inom gångavstånd är det också enkelt att ta sig till Kungsängens pendeltågsstation.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Tomas Östman

Tomas Östman

Tomas.Ostman@castellum.se

+468 VISA NR +4686023309

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Mätarvägen 9

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör