Mätarvägen 9

Kungsängen
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

545 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Modern lagerlokal med 2 markportar och 5 m i takhöjd

Välkommen till denna moderna lokal om 545 kvadratmeter! Här har ert företag ett exceptionellt skyltläge, precis vid infarten till Brunna. Lokalen passar för olika sorters verksamheter som lager, produktion eller butik. Den moderna och mycket rationella lokalen med 5 meter i takhöjd skapar en yta med effektiv lagerhållning på höjden. På entresolplanet har man möjlighet att ha kontors- och personalutrymmen som kan anpassas efter era behov. Markportarna med måtten 2,8 meter hög x 2,4 meter bred gör det enkelt med in- och utlastning. Goda parkeringsmöjligheter finns utanför lokalen. Tänker ni också på hälsa och hållbarhet? Då kan vi berätta att den här lokalen ligger i en miljöklassad fastighet med certifieringen: Miljöbyggnad Silver, vilket säkerställer att byggnaden är både hälsosam och hållbar. Då Brunna växer så det knakar väljer många företag att etablera sig i Brunna med den strategiska placeringen vid E18 och det goda företagsklimatet i kommunen. Ta chansen att etablera er i Brunnas bästa läge!

Ytor

  • Total yta:

    545 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget med nära anslutning till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Här finns ett blandat utbud av handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Stora välrenommerade bolag såsom Altia Sweden, Swedish Match, Ramirent, Bilia och Svensk Kosttillskott är etablerade i området.

Kommunikationer

Närhet till E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Du når både Arlanda och Bromma flygplats med bil på bara 30 minuter. Med busshållplats inom gångavstånd är det också enkelt att ta sig till Kungsängens pendeltågsstation.
Mätarvägen 9

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum