Skriv ut

Skapa PDF

Mätarvägen 9

kungsängen

270 nyproducerade kvadratmeter för lager, produktion eller butik.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 270 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade lokal om 270 kvadratmeter! Q2 2019 står den färdig och då är det dags för tillträde. Här har ert företag ett exceptionellt skyltläge, precis vid infarten till Brunna. Lokalen passar för olika sorters verksamheter som lager, produktion eller butik. Den moderna och mycket rationella lokalen med 5 meter i takhöjd skapar en effektiv yta med möjlig lagerhållning på höjden. På entresolplanet har man möjlighet att ha kontors- och personalutrymmen som kan anpassas efter era behov. Markporten med måtten 2,8 meter hög x 2,4 meter bred gör det enkelt med in- och utlastning. Och precis utanför lokalen finns goda parkeringsmöjligheter. Tänker ni också på hälsa och hållbarhet? Då kan vi berätta att den här lokalen ligger i en fastighet om kommer att miljöklassas som miljöbyggnad Silver, vilket säkerställer att byggnaden är både hälsosam och hållbar. Dessutom kommer det att finnas ett utomhusgym i området som är tillgängliga för alla året om. Då Brunna växer så det knakar väljer många företag att etablera sig i Brunna med den strategiska placeringen vid E18 och det goda företagsklimatet i kommunen. Ta chansen att etablera er i Brunnas bästa läge!

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 270

Omgivning

Omgivning/natur

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget med nära anslutning till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Här finns ett blandat utbud av handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Stora välrenommerade bolag såsom Altia Sweden, Swedish Match, Ramirent, Bilia och Svensk Kosttillskott är etablerade i området.

Kommunikationer

Närhet till E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Du når både Arlanda och Bromma flygplats med bil på bara 30 minuter. Med busshållplats inom gångavstånd är det också enkelt att ta sig till Kungsängens pendeltågsstation.

Övrig information

Övrigt

På denna fastighet planerar vi att uppföra nya moderna lokaler för lättindustri/lager och handel/butik. Tomten är ca 18 000 kvm planlagd och byggklart mark precis vid infarten till Brunna Industripark.

Dokument

Mätarvägen 9
Sökhjälp