Skriv ut

Skapa PDF

Mätarvägen 45

kungsängen

Modernt och rationellt höglager.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 5 000 - 30 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med lagerlokaler invid E18 får du inte bara ett utmärkt skyltläge utan ett perfekt läge för distribution inom Mälardalen och Stockholm. Här planerar vi att bygga en helt ny modern lagerbyggnad. Byggnaden kommer att bli ca 30 000 kvm och kommer att kunna delas av upp till fyra hyresgäster beroende på verksamhet. Vi erbjuder moderna och rationella lokaler med ca 11 meter i fri takhöjd med kontors- och personaldelarna på entresolplan. Detaljplanen är flexibel och medger även industri, handel och kontor. Finns även möjlighet att få en fri takhöjd på 21 m om så önskas. Lokalerna kommer att ha bra in- och utlastningsmöjligheter i form av flertalet lasthus och portar. Lagerdelen har en bärighet på 5 000 kg/kvm och 8 000 kg/kvm punktbelastning på stallage. Takhöjd: 11 m fri takhöjd Bärighet: 5 000 kg/kvm Sprinkler: Ja Säkerhet: Säkerhetsklass 2 Miljö: Miljöbyggnad nivå silver Tillträde: 2019.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 5 000 30 000

Omgivning

Omgivning/natur

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget med nära anslutning till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Här finns ett blandat utbud av handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Stora välrenommerade bolag såsom Altia Sweden, Swedish Match, Ramirent, Bilia och Svensk Kosttillskott är etablerade i området.

Kommunikationer

Med lagerlokaler invid E18 så får du inte bara ett utmärkt skyltläge utan ett perfekt läge för distribution inom Mälardalen och Stockholm. Närhet till E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Arlanda ligger med 30 minuters bilresa, likaså Bromma flygplats. Med busshållplats inom gångavstånd så är det även enkelt att ta sig till Kungsängens pendeltågsstation. Det vill säga smidigt även för den som åker kommunalt.

Mätarvägen 45
Sökhjälp