Skriv ut

Skapa PDF

Mätarvägen 45

kungsängen

Modernt och rationellt höglager.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 7 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med lagerlokaler invid E18 får du inte bara ett utmärkt skyltläge utan ett perfekt läge för distribution inom Mälardalen och Stockholm. Här planerar vi att bygga en helt ny modern lagerbyggnad med inflyttning 2019. Byggnaden kommer att bli på ca 15 700 kvm som kommer att kunna delas upp mellan två till fyra hyresgäster beroende på verksamhet och med lokaler från ca 3 600 kvm och uppåt. Vi erbjuder moderna och rationella lokaler med ca 11 meter i fri takhöjd med kontors- och personaldelarna på entresolplan. Detaljplanen är flexibel och medger även industri, handel och kontor. Lokalerna kommer att ha bra in- och utlastningsmöjligheter i och med att det kommer finnas flera lasthus. Lagerdelen har en bärighet på 5 000 kg/kvm och 8 000 kg/kvm punktbelastning på stallage. Takhöjd: 11 m fri takhöjd Bärighet: 5 000 kg/kvm Sprinkler: Ja Säkerhet: Säkerhetsklass 2 Miljö: Miljöbyggnad nivå silver Tillträde: 2019.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 7 300

Omgivning

Omgivning/natur

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget med nära anslutning till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Här finns ett blandat utbud av handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Stora välrenommerade bolag såsom Altia Sweden, Swedish Match, Ramirent, Bilia och Svensk Kosttillskott är etablerade i området.

Kommunikationer

Med lagerlokaler invid E18 så får du inte bara ett utmärkt skyltläge utan ett perfekt läge för distribution inom Mälardalen och Stockholm. Närhet till E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Arlanda ligger med 30 minuters bilresa, likaså Bromma flygplats. Med busshållplats inom gångavstånd så är det även enkelt att ta sig till Kungsängens pendeltågsstation. Det vill säga smidigt även för den som åker kommunalt.

Dokument

Mätarvägen 45
Sökhjälp