Tallbacksgatan 16 - Lager/Logistik
Tallbacksgatan 16 - Lager/Logistik
Tallbacksgatan 16 - Lager/Logistik
Entrén
Showroom
Showroom
Lager
Lager

Rosersberg

Favorit Dela

Tallbacksgatan 16

Lager i attraktivt logistikläge.

Beskrivning

Med perfekt läge precis i början av området ligger detta lager om 3 550 kvm. Rundkörning, två lasthus och en markport gör logistiken smidig. Fri takhöjd på ca 6,5 meter. Lokalen har en egen entré med direkt anknytning till showroom, kontor och lunchrum. Önskas kan del av ytan istället nyttjas som lager eller produktion. Lagerytan uppgår till 2 970 kvm och övrig yta så som kontor, lunchrum och showroom är idag 580 kvm. Tillträde kan ske 2019-01-01.
  • Total yta

    3550 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

I Rosersberg etableras och utvecklas nu Stockholm Nord Logistikcenter. Ett stort område med plats för många företag främst inom logistik. Intill Rosersberg station finns post, restaurang och livsmedel. Ett bredare utbud av service finns i Upplands-Väsby och Märsta centrum. Inom fem minuter med bil finns även ett flertal hotell och golfbanor.

Kommunikationer:

Denna fastighet ligger med ett optimalt logistikläge utmed E4:an. Den efterlängtade direktavfarten till och från E4:an är nu dessutom klar och gör området än mer attraktivt med enkel åtkomst. Pendeltågstation ligger inom promenadavstånd och flera bussar trafikerar området.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen i det expansiva lager- och logistikområdet Logistik Nord. Ett område som gått från ett lummigt jordbruksområde till ett modernt logistikcenter. Fastigheten innefattar flertalet lager-, logistik- och produktionsbyggnader.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FC

Filip Carlberg

Filip.Carlberg@castellum.se

+468 VISA NR +4686023367

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tallbacksgatan 16

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör