Skriv ut

Skapa PDF

Tallbacksgatan 16

rosersberg

Lager i attraktivt logistikläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 3 550 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med perfekt läge precis i början av området ligger detta lager om 3 550 kvm. Rundkörning, två lasthus och en markport gör logistiken smidig. Fri takhöjd på ca 6,5 meter. Lokalen har en egen entré med direkt anknytning till showroom, kontor och lunchrum. Önskas kan del av ytan istället nyttjas som lager eller produktion. Lagerytan uppgår till 2 970 kvm och övrig yta så som kontor, lunchrum och showroom är idag 580 kvm. Tillträde kan ske 2019-01-01.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 3 550

Omgivning

Omgivning/natur

I Rosersberg etableras och utvecklas nu Stockholm Nord Logistikcenter. Ett stort område med plats för många företag främst inom logistik. Intill Rosersberg station finns post, restaurang och livsmedel. Ett bredare utbud av service finns i Upplands-Väsby och Märsta centrum. Inom fem minuter med bil finns även ett flertal hotell och golfbanor.

Kommunikationer

Denna fastighet ligger med ett optimalt logistikläge utmed E4:an. Den efterlängtade direktavfarten till och från E4:an är nu dessutom klar och gör området än mer attraktivt med enkel åtkomst. Pendeltågstation ligger inom promenadavstånd och flera bussar trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i det expansiva lager- och logistikområdet Logistik Nord. Ett område som gått från ett lummigt jordbruksområde till ett modernt logistikcenter. Fastigheten innefattar flertalet lager-, logistik- och produktionsbyggnader.

Dokument

Tallbacksgatan 16
Sökhjälp