Skriv ut

Skapa PDF

Kumla Gårdsväg 21

norsborg

Rymligt kontor med stor potential.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 685 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mitt i Eriksberg finns detta rymliga kontor på 681 kvm med stor potential. Kontoret är i dagsläget rumsindelat med stora glaspartier men kan med fördel öppnas upp till ett aktivitetsbaserat kontor. Här får du som hyresgäst vara med och påverka renoveringen av lokalen och kan därför anpassa den just för ditt företag. I området finns även ett stort antal företag i varierande branscher, stora som små. Allt från livsmedelshandel, tvätteri- och byggverksamheter till transporttjänster, metall- och elektronikindustrier.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 685

Omgivning

Omgivning/natur

Eriksbergs industriområde ligger lättåtkomligt både från E4/E20 och Hågelbyleden. I närheten ligger Mc Donalds, Ica Maxi och Bauhaus. Större serviceutbud finns med kort bilfärd i Hallunda och Alby Centrum. Lite längre bort finns även Kungens Kurva och Skärholmen Centrum med all service som kan tänkas behövas.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra

Kommunikationer

Fastigheten ligger i Eriksbergs industriområde som är strategiskt beläget mellan E4 och riksväg 258, Hågelbyleden. Buss från området går till bland annat till Hallunda, Alby och Tumba. Från Alby, som är närmaste tunnelbanestation med en promenad på drygt 2 km, tar det ca 35 minuter till T-Centralen.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten inrymmer två lager- och logistikbyggnader. Den ena är Castellum i Stockholms största byggnad där hanteras och distribueras bland annat post till hela Mälardalen. Den andra byggnaden är en av våra nyproduktioner.

Dokument

Kumla Gårdsväg 21
Sökhjälp