Skriv ut

Skapa PDF

Fakturavägen 4

järfälla

Kombilokal med lastkaj i attraktivt område.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 644 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Veddesta Industriområde finns denna kombilokal bestående av ca 322 kvm lager och ca 322 kvm kontor. I markplan finns lagerytan som har en takhöjd om ca 3m samt en egen lastkaj med en portstorlek om 190cm x 240 cm. Kontorsytan på plan 2 har en rumsindelad planlösning med flera kontorsrum i olika storlekar, pentry/pausyta, wc/rwc samt omklädningsrum. Lokalen passar bra för lager, butik, studio/ateljé eller lättare produktion och via den egna entrén nås både lagerdelen och kontoret. P-platser finns i direkt anslutning till byggnaden.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 644

Omgivning

Omgivning/natur

Denna yta är för dig som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Industriområdet har ett utbud av lunchrestauranger, bensinstationer och mindre affärsverksamheter. Du har även Barkarby med dess handelsplats samt Jakobsbergs centrum inom några kilometers avstånd.

Kommunikationer

Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten. Vill du ta dig kommunalt till området är det att åka buss från bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkaby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingby är nära, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.

Övrig information

Övrigt

En kontorsfastighet med tillgång till lastkaj. Här kan det ibland osa ost då byggnaden inrymmer bland annat ostförsäljning.

Fakturavägen 4
Sökhjälp