Skriv ut

Skapa PDF

Fakturavägen 6

järfälla

Kombilokal med lasthiss.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 998 m²
Karta

Information

Beskrivning

En bra planerad kombinationslokal bestående av ca 700 kvm lager och ca 300 kvm kontor. Lagret har en fri takhöjd på ca 4 meter och inlastning sker via en en lasthiss med kapacitet på 2850 kg. Kontorsdelen är rumsindelad och det finns två omklädningsrum med tillhörande bastu. Separata entréer till både kontoret och lagret finns.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 998

Omgivning

Omgivning/natur

Denna yta är för dig som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Industriområdet har ett utbud av lunchrestauranger, bensinstationer och mindre affärsverksamheter. Du har även Barkarby med dess handelsplats samt Jakobsbergs centrum inom några kilometers avstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten. Vill du åka kommunalt till området är det enkelt att åka buss från de större bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkaby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingby finns, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är en industrifastighet i tre plan med mycket god bärighet. Byggnaden är uppförd med betongstomme och fasad i tegel.

Fakturavägen 6
Sökhjälp